Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Tervetuloa tutustumaan CAVE 3D-virtuaalitilaan 9.10. Ympäristötalolle

Oulun kaupungille on hankittu ns. CAVE-tila, jossa voidaan tarkastella kolmiulotteisia virtuaalimalleja. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua tilan käyttöön ensimmäisen kerran perjantaina 9.10.2015 klo 11.30-17.00 välisenä aikana pidettävien avajaisten yhteydessä, Ympäristötalolla Solistinkatu 2.

CAVE-tilan ja 3D-mallinnuksen avulla voidaan tutustua mm. suunnitteilla oleviin alueisiin ja rakennuksiin sekä tutkia niiden tilavaikutelmaa. Tilaa voidaan käyttää suunnitteluun, suunnitelmien esittelyyn ja palautteen keräämiseen tulevilta kohteiden käyttäjiltä, esimerkiksi kaavahankkeiden esittely asukkaille, sekä useisiin muihin sovelluksiin. Oulun kaupungin CAVE-tila on siirrettävissä erilaisiin tapahtumiin ja se on ollut esillä jo mm. Oulussa järjestetyssä Global Forum -tilaisuudessa. Muina aikoina CAVE-tila on sijoitettuna Oulun Ympäristötalon pääaulaan.

CAVE-tila on hankittu Oulun 6Aika -hankkeelle tukemaan virtuaalisten 3D-ympäristöjen kehittämistä. 6Aika – Avoimet ja älykkäät palvelut on kestävän kaupunkikehityksen strategia, jonka toteuttajina ovat niin sanotut kuutoskaupungit: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu. Vuosina 2014–2020 toteutettavan strategian tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. CAVE-tilan on toimittanut Satavision Oy.

Lisätiedot:
6Aika, projektikoordinaattori Timo Mukari p. 050 465 9025 timo.mukari(at)ouka.fi
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitusarkkitehti Jere Klami p. 044 703 2412 jere.klami(at)ouka.fi

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/ajankohtaista