Toiminnantäytteinen Oulun Päivien toinen viikko huipentuu tanssiviikonloppuun - Ajankohtaista - Ajankohtaista - Oulun kaupunki

Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Toiminnantäytteinen Oulun Päivien toinen viikko huipentuu tanssiviikonloppuun

Oulun Päivien tämän viikon ohjelmassa on mm. tanssia, sirkusta, taikuutta, Suvirock festivaali, kiertokävelyjä, tutustumiskohteita, cityfrisbeegolfia ja kirjallisuudentalolla avoimet ovet kirjallisine keskustelutilaisuuksineen. 

Interaktiivisella teatterilla ja kauhulla pelaava Oulu Tyrmä -tapahtuma, jossa tutustutaan Oulun pimeään puoleen, alkaa Valveella 29.6 ja on auki aina 8.7. asti. Seikkailupeli Haaksirikon arvoitus jatkuu Pohjois-Pohjanmaan museolle ja peliaikoja voi varata Oulun Päivien loppuun asti. 

Perjantaina alkaa Varjakassa kolmipäiväinen Suvirock, jossa pääesiintyjänä on lauantaina 2.7.  Ile Kallio Big Band.

Tarjolla on myös liikunnallisista ohjelmaa kaupunkiympäristössä. Oulun keskustassa päästään pelaamaan cityfrisbeegolfia lauantaina 2.7. klo 10–16.  Kisakeskus on Sokos Hotel Arinan tiloissa ja pelipaikka 2 km säteellä hotellista.

Rotuaarilla on viikonloppuna Oulun Päivien ohjelmassa kaksi tanssitapahtumaa. Lauantaina 2.7. klo 11.30–18.00 on Oulun Katutanssit 10th Anniversaryn päätapahtuma. Seuraavana päivänä, sunnuntaina 3.7. klo 13 alkaen on Tanssia kaikille!, jossa esiintyjinä on oululaisia tanssikouluja ja seuroja,  tanssin harrastajia ja myös ammattilaisia.

Sunnuntaina alkaa Hietasaaren ponipihalla arkangelilaisen Sirkus Vesarin esitykset, joita on ohjelmassa sunnuntaista 3.7. alkaen joka päivä klo 14 aina Oulun Päivien päätöspäivään 10.7. asti. Sunnuntaina 3.7. on viikolla alkaneen taikurikurssin päätöstapahtuma, Koko perheen taikashow Oulun Tähtisirkuksen tiloissa klo 15–16.         

  

Lisätietoa: www.ouka.fi/oulunpaivat

 

Tiedustelut:

Vesa Pynttäri, tapahtumakoordinaattori, Oulun kaupunki, p. 0447031130, vesa.pynttari(at)ouka.fi


Katso myös Katso myös

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

VisitOulu.fi tapahtumakalenteri

           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista