Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Tuleva koulu selvillä 31.1. - Haku muuhun kuin lähikouluun avoinna 14.2. saakka

Huoltajan ei tarvitse ilmoittaa lastaan kouluun. Jokaiselle tulevalle ekaluokkalaiselle tehdään lähikoulupäätös osoitteen perusteella. Huoltaja voi lukea päätöksen koulupaikasta Wilma-järjestelmässä 31.1.2020.

Huoltaja voi halutessaan hakea lapselleen koulupaikkaa myös muusta kuin lapselle osoitetusta lähikoulusta. Muuhun kaupungin kouluun haetaan Wilmassa olevalla sähköisellä lomakkeella 31.1.–14.2.2020.

Vuonna 2013 syntyneiden lasten huoltajat ovat saaneet tarkemmat ohjeet Wilmasta, lapsensa päiväkodista ja perusopetuksen oppaasta. Lähikoulusta ja sen määräytymisestä ja muuhun kouluun hakemisesta on lisätietoja myös Mihin kouluun -sivulla. 

Huoltaja voi ilmoittaa 1. ja 2.-luokkalaisen kaksikielisen pohjoissaame-suomi-yhdysluokan oppilaaksi 31.1.2020 mennessä. Luokka perustetaan vähintään viiden vuoden pilotin ajaksi Knuutilankankaan koululle tai sen Lämsänjärven yksikköön, jos lukuvuodelle 2020-2021 ilmoittautuu vähintään kuusi oppilasta. Lisätietoja kaksikielisestä pohjoissaame-suomi-yhdysluokasta ja sille ilmoittautumisesta on Mihin kouluun -sivulla

Perusopetuksen iltapäivätoimintapaikkaa voi hakea 1. ja 2. luokan oppilaalle sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille oppilaalle. Iltapäivätoimintaan haetaan Wilma-järjestelmässä 31.1.–14.2.2020.
Lue lisää iltapäivätoiminnasta


Oulussa koulussa -oppaassa kaikki oleellinen  

Oulussa koulussa - perusopetuksen opas 2020-2021 on luettavissa Kouluoppaat-sivulla. Oppaassa on  tietoa perusopetuksesta luokilla 1-9. Siinä kerrotaan muun muassa koulunkäynnin aloittamisesta, valinnoista sekä koulunkäynnin ja hyvinvoinnin tuesta.

Perusopetuksen oppaassa kerrotaan myös kolmannelta ja seitsemänneltä luokalta alkavista erikoisluokista, joihin haetaan sähköisesti Wilma-järjestelmässä 21.1.–3.2.2020. Kaikki luokille hakevat osallistuvat valintakokeeseen.
Lisätietoja erikoisluokista ja erikoisluokkien valintakoepäivämäärät myös Erikoisluokat-sivulla

 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/ajankohtaista