Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Uudistunut Onni-liikenne käynnistyy maanantaina 3.9.

Onni-liikenne

Onni-liikenne on läheltä lähelle kuljetuspalvelu erityisesti ikääntyneille ja huonosti liikkuville matkustajille. Autojen varustelussa on huomioitu liikkumista helpottavat apuvälineet. Onni-liikenne on osa kaupungin joukkoliikennettä, joka on avoin kaikille matkan tarvitsijoille. Autojen ilme on uudistunut, lämminhenkinen kaupunkimaisema. Onni-autot liikkuvat siellä missä asiakas on. Autot ovat nykyaikaisia ja vähäpäästöisempiä.

Liikennöinti tapahtuu pääosin kutsuohjattuna, jolloin lopullinen reitti määräytyy matkatilausten mukaan. Kutsualueilla on yksi tai useampi käyntipiste, eli kohde, joissa käydään aikataulutetusti. Liikennöinti tarkoittaa sitä, että asiakas soittaa Oulun kaupungin matkapalvelukeskukseen varatakseen matkan tai jättää pyynnön edellisen matkan yhteydessä seuraavasta matkasta.

Onni-liikennettä liikennöidään pienoisbusseilla. Normaalia pienempi

kalusto mahdollistaa liikennöinnin läheltä lähelle periaatteella, jolloin asiakas voidaan ottaa kyytiin kiinteistöjen pihalta tai mahdollisimman läheltä kadunvarresta.

Onni-liikenteen saatavuus paranee

Haukiputaalla aloittaa uusi linja, joka liikennöi Halosenniemestä ja Martinniemestä  Haukiputaan keskustaan maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin sekä Onkamosta Asemakylän kautta Haukiputaan keskustaan tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lisäksi Onni liikennöi päivittäin Haukiputaalta Oulun keskustaan.

Oulunsalosta liikennöintiä lisätään iltapäivävuoroilla. Onni liikennöi Salonpäästä Oulunsalon palveluiden kautta Kaakkurin hyvinvointikeskukseen ja  kauppakeskittymään (Citymarket, Bauhaus).

Onni-liikenteen aikataulut ja matkan tilaaminen nettiosoitteesta: www.oulunjoukkoliikenne.fi/onni

Jakolinkki

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista