Oulun tapahtumakalenteri

Oulu – tapahtumien kaupunki

Oulu on vilkas tapahtumakaupunki, joka houkuttelee elämysten äärelle ympäri vuoden. Suurten areenoiden lisäksi tapahtumia tuodaan saunan lauteille, rantalaavuille, avantoon ja jopa oululaisten koteihin. Oulu on mitä mainioin paikka erikokoisille konserteille, urheilutapahtumille, teatteri- tai tanssiesityksille, sirkusnumeroille tai taidenäyttelyille.

Koronavirusinfo tapahtumien järjestäjille

Yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset on kumottu Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella kesäkuun alusta lähtien. Tapahtumajärjestäjien tulee kuitenkin edelleen huolehtia hygieniakäytännöistä ja seurata tautitilannetta, joka on nyt perustasolla.

Kongressien kaupunki Oulu

Luonnonläheisessä ja samalla urbaanissa Oulussa kokous on kokemus! Kompakti kaupunkikeskusta, loistavat liikenneyhteydet ja mukavat majoitusmahdollisuudet takaavat vieraiden viihtyvyyden. Kokoustiloja riittää kaikenkokoisille tapahtumille ja oheisohjelmaa joka lähtöön. Vieraanvaraisessa Oulussa tapahtuman järjestäminen sujuu vaivatta. Oulu Convention Bureau (OCB) antaa maksutonta neuvontaa kokousten ja kongressien järjestäjille.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/tapahtumat