Ajankohtaista

< Takaisin

Onni-palveluliikenne on vuoden 2022 vammaisystävällinen toimija, Vesi-Jatulille kunniamaininta

Oulun vammaisneuvosto on valinnut vuoden 2022 vammaisystävälliseksi toimijaksi Oulun Onni-palveluliikenteen. Lisäksi vammaisneuvosto myönsi Vesi-Jatulille kunniamaininnan vammaisystävällisestä toiminnasta. 

Perusteluina Onni-palveluliikenteen palkitsemiselle on sen soveltuvuus monenlaisille liikkujille ja huomioon ottavat sekä ystävälliset kuljettajat. Palvelu on myös laajentumassa, mikä on neuvoston mielestä erinomaista.

Vesi-Jatuli halutaan huomioida sen monipuolisten suihku- ja saunatilojen vuoksi. Muissa uimahalleissa on vaikea löytää kompromissia, mikäli aikuisella kuntoutujalla on eri sukupuolta edustava avustaja. Vesi-Jatulista on mahdollista varata oma, yksityinen tila ja näin se soveltuu useammalle käyttäjälle ryhmälle. Yksityisyyttä vahvistavia tiloja tarvitaan tulevaisuudessa lisää.

Lisätiedot

Vammaisneuvoston puheenjohtaja Anni Mannelin, p. 045 2116791, anni.mannelin@gmail.com

Hilkka Nivukoski, Tarja Mikkola, Joni Meriläinen, Pasi Laukka

Vammaisneuvoston jäsen Hilkka Nivukoski, matkapalvelukeskuksen palveluliikenteen esihenkilö Tarja Mikkola, joukkoliikennejaoston puheenjohtaja Joni Meriläinen sekä vammaisneuvoston esittelijä Pasi Laukka.

Vesi-Jatulin palkittavat.

Vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Lasse Jalonen ojensi kunniakirjan uimaopettajien esimiehelle Erkko Korpelalle, uimaopettaja Petra Helinille sekä palveluasiantuntija Liisa Lehtolalle. Kuvassa myös vammaisneuvoston esittelijä Pasi Laukka.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista