Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

6Aika-hankerahoitusta haettavissa – kaupungit kehitysympäristöinä sekä lisää osaamista kasvaville aloille

EAKR-hankehaussa etsitään ratkaisuja, joilla edistetään kuutoskaupunkien muutosta hiilineutraaleiksi kaupunkialueiksi. ESR-haku keskittyy osaamisen kehittämiseen kasvavilla ja työvoimapulasta kärsivillä aloilla. Haku on avoinna 18.10. saakka.

Vuoden 2019 6Aika EAKR-haussa haetaan hankkeita uusiutuvan energian ja energiatehokkaiden ratkaisujen kehittämiseksi. 

Hankkeissa kehitetään älykkäitä, resurssitehokkaita ja vähähiilisiä ratkaisuja ja/tai palveluja, joista yrityksille syntyy uutta liiketoimintaa, ja jotka edistävät kuutoskaupunkien tavoitteita kohti hiilineutraaleja kaupunkialueita. Hankkeissa on tärkeää hyödyntää kaupunkeja kehitysympäristöinä ja ohjata kaupunkien ja kuntalaisten toimintaa kestävämpään suuntaan. EAKR-hankkeiden rahoittajana toimii Uudenmaan liitto.
 

Lue EAKR-hankehakukuvaus

EAKR-hakuilmoitus Rakennerahastot.fi -sivuilla 


ESR-hankkeiden toivotaan keskittyvän seuraaviin aihealueisiin: korkeaan teknologiaan ja digitalisaatioon liittyvän osaamisen aktivointi ja lisääminen (esim. automaatio, tekoäly, data-analytiikka, kyberturvallisuus), kasvavien alojen yritysten työvoimatarpeeseen ja osaajapulaan vastaaminen, positiivisen rakennemuutoksen tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen tai uudet ja innovatiiviset ratkaisut työllistymisvalmiuksien ja työllistymisen edistämiseksi. Rahoittajana toimii Hämeen ELY-keskus.
 

Lue ESR-hankehakukuvaus

ESR-hakuilmoitus Rakennerahastot.fi -sivulla


Vuoden 2019 6Aika-hauissa toivotaan, että ESR- ja EAKR-hakujen hankeideoista valmisteltaisiin yhteisiä hankekokonaisuuksia, joissa eri rahastoilla rahoitettavat hankkeet tukisivat toisiaan. Hanke voi myös tukea jo aiemmin käynnistynyttä 6Aika-strategian hanketta.

Jos sinulla on hankeidea, ole mahdollisimman pian yhteydessä Oulun 6Aika-kaupunkikoordinaattori Soile Jokiseen, soile.jokinen(at)businessoulu.com, puh. 050 322 2974. Soile auttaa hakijoita ideoiden jalostamisessa ja sopivien hankekumppaneiden etsimisessä.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista