Uutiset ja tiedotteet Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Alle 17-vuotiaat syyslomaviikolla ilmaiseksi Oulun joukkoliikenteen kyytiin

Oulun joukkoliikenne tarjoaa syyslomaviikolla arkipäivinä 23.-27.10.2017 maksuttomat bussimatkat alle 17-vuotiaille Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-41 ja 50-59 sekä citybusseissa. Maksua ei peritä kello 7-21 välisenä aikana alkavilta matkoilta.

Oulun kaupunki järjestää lomaviikolla runsaasti tapahtumia, joihin pääset helposti bussilla. Lue tapahtumista tästä.

Halutessasi voit matkustaa kauemmaskin, koska bussimatkat ovat maksuttomia arkisin kaikilla edellä mainituilla, syyslomaviikolla liikennöivillä Oulun joukkoliikenteen linjoilla Oulun, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Hailuodon, Muhoksen ja Tyrnävän alueella. Voit siis matkustaa maksutta kahdeksan kunnan alueella!

Varaudu todistamaan ikäsi bussissa, jotta kuljettaja voi todeta oikeutesi maksuttomaan matkaan. Lähestyvä bussi ottaa sinut kyytiin, kun heilautat näkyvästi kättäsi pysäkillä. Muistathan käyttää heijastinta! Bussin kyytiin noustaan aina etuovesta. Matkustusviihtyvyyden turvaamiseksi, ota huomioon myös muut matkustajat.

Kampanja-aikaa ei hyvitetä kausilipuille ja leimattuja arvolippumatkoja ei hyvitetä. Mikäli kuljetat mukanasi polkupyörää tai lemmikkieläintä, peritään matkasta normaali maksu. Klo 21-7 välisenä aikana alkavilta matkoilta peritään normaali maksu alle 17-vuotiailta.

Lisätietoa: www.oulunjoukkoliikenne.fi ja Oulun joukkoliikenteen asiakaspalvelu p. 08 5584 0400


Ilmoitukset ja kuulutukset Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista