Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Byströmin nuorten palvelut on nyt Byströmin Ohjaamo

Byströmin nuorten palvelut on toiminut matalan kynnyksen palvelukeskuksena alle 30-vuotiaille oululaisille vuodesta 2011 saakka. Tänään 11. helmikuuta Byströmin nuorten palveluiden nimi on muuttunut Byströmin Ohjaamoksi. Osoite on tuttu Hallituskatu 5a.

Valtakunnallista Ohjaamoviikkoa vietetään 11.–15. helmikuuta. Viikon avulla toivotaan medianäkyvyyttä, jotta nuoret ja heidän läheisensä sekä nuoria ohjaavat tahot löytäisivät yhä paremmin Ohjaamo-palvelut. Tällä hetkellä Ohjaamoita toimii noin 60 ympäri Suomen. 

Byströmin nuorten palvelut on toiminut esimerkkinä Ohjaamo-mallin kehittämisen taustalla, ja on edelleen suurin Ohjaamo niin palvelutarjonnan laajuudelta kuin henkilöstömäärältä.

Byströmillä työskentelee 46 työntekijää seitsemästä eri organisaatiosta. Vuonna 2018 Byströmin asiakkaina oli yli 10 000 nuorta ja asiakaskontakteja oli yli 32 000.

Byströmiltä nuori ja nuoren läheiset saavat tietoa ja neuvontaa nuoren elämään liittyvistä asioista, ja nuori saa monialaista ja kokonaisvaltaista ohjausta maksuttomasti. Byströmillä työskentelee ammattilaisia Oulun kaupungin nuoriso-, sosiaali- ja terveyspalveluista, Business Oulun työllisyyspalveluista, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta, KELA:sta ja Oulun seudun ammattiopistosta. 

Byströmin henkilöstö jalkautuu 14.2. klo 13–15 Ohjaamoviikkoon liittyen Oulun keskustan alueelle Urban Hitchhiking -tyylillä. Termillä tarkoitetaan liftaamista ohikulkijoiden matkaan kävellen. 

Oulussa Byströmin Ohjaamon koordinointivastuu on Oulun kaupungin nuorisopalveluilla.

Lue lisää valtakunnallisesta Ohjaamo-viikosta.

 

Lisätiedot:
koordinaattori Jutta Pernu-Määttä, p. 050 575 1317, jutta.pernu-maatta(at)ouka.fi

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista