Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Hävikkiruokajääkaappeja, kaupunkitanssit Rotuaarilla ja siirtolapuutarha Varjakkaan? Äänestä kehittämisideoita 7.8. mennessä

Oululaisia kutsutaan äänestämään kuntalaisten kehittämisideoista

Oulun kaupunki tukee tänä vuonna 35 000 eurolla kuntalaisten tekemien kehittämisehdotusten toteuttamista osallistuvan budjetoinnin muodossa. Tavoitteena on lisätä asukkaiden vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksia sekä hyödyntää heidän osaamistaan ja asiantuntemustaan kaupungin kehittämisessä.

Ideoita kuntalaisilta on kerätty Otakantaa.fi-palvelussa. Tuiran koululla 19.6. järjestetyssä jatkojalostamotyöpajassa äänestettiin ehdotuksista jatkoon 24 vaihtoehtoa. Vaihtoehtoja löytyy hävikkiruoka(jää)kaapista ja Rotuaarin kaupunkitansseista yhteisölliseen siirtolapuutarhaan Varjakassa. Ehdotuksiin voi tutustua Oulun kaupungin verkkosivuilla.

Kaikki oululaiset voivat nyt äänestää ehdotuksia toteuttamisvaiheeseen Electorate-mobiilisovelluksella. Äänestysaikaa on 7.8.2019 saakka. Äänestystulosta voi seurata sovelluksen tulosnäkymästä reaaliaikaisesti. Osallistuvan budjetoinnin äänestys järjestetään myös Oulu10:n aulassa 5.-7.8. klo 12-16.

Yhteisötoiminnan kehittämisverkosto kokoontuu elokuussa päättämään osallistuvan budjetoinnin määrärahan kohdentamisesta äänestystulos huomioiden ja vaikuttamaan toteutukseen etenevien suunnitelmien toteuttamisvaihtoehtoihin.

Lisätietoja:

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori Sara Inkeröinen
Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut
p. 044 703 1696 sara.inkeroinen@ouka.fi

Juha Repo, p. 040 837 3570, juha.repo(at)electorate.eu ja
Karri-Pekka Korolainen, p. 044 527 3704, karri-pekka.korolainen(at)electorate.eu

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista