Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Huomiseen asti aikaa vastata Ruskon alueen työmatkakyselyyn

Oulun kaupunki on käynnistänyt Ruskon kestävän liikkumisen selvitystyön. Selvityksen tavoitteena on tuottaa tietoa Ruskon työmatkaliikenteen nykytilasta, tunnistaa kestävien kulkutapojen kehittämistarpeita ja ideoida ratkaisuja kestävien kulkumuotojen osuuden kasvattamiseksi. Selvityksessä painotetaan erityisesti joukkoliikenteen kehittämistarpeita ja suunnitellaan mahdollinen uusi työpaikkalinja, jonka Oulun kaupunki voi käynnistää pilottina jo vuoden 2021 aikana.

Rusko on kasvava työpaikka-alue ja suurin teollisten työpaikkojen keskittymä Oulussa. Rusko on nopeiden yhteyksien päässä ja helposti saavutettavissa kävellen, pyöräillen ja autolla Kuusamontien ja Raitotien suunnista. Nykyiset joukkoliikennelinjat liikennöivät Kuusamontiellä arkisin puolen tunnin välein. Alueen laajentuessa ja kehittyessä erityisesti alueen joukkoliikenneyhteyksiä halutaan kehittää sujuvammiksi ja paremmin saavutettavimmiksi. Myös alueen sisäisiä yhteyksiä halutaan parantaa kestävien kulkumuotojen näkökulmasta.

Kyselyyn 15.5. mennessä vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 euron lahjakorttia, joilla voi ostaa kausi- tai arvolipun Oulun joukkoliikenteeseen.

Vastaa kyselyyn

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista