Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Itsenäisyyspäivän juhlinta uudistuu Oulussa: valaistaan sinivalkoisin sävyin ja nautitaan kahvit Suomen kunniaksi

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Oulussa hieman uudistetulla tavalla; valaiseminen aloitetaan jo itsenäisyyspäivän aattona ja kaikkia innostetaan kahvittelemaan Suomen kunniaksi itsenäisyyspäivän aaton kahvihetkessä. Nämä uudet itsenäisyyspäivän juhlimisen tavat muotoutuivat vuosi sitten Suomi 100 –juhlavuonna, ja niitä jatketaan nyt Oulussa.

Valaistaan sinivalkoisin sävyin

Itsenäisyyden juhlinnan kunniaksi jokainen voi juhlavalaista sinivalkoisin värein kodin, työpaikan tai muuten itselleen tärkeän, näkyvän kohteen.

Valaisu alkaa 5.12. klo 18 ja päättyy 7.12. klo 9. Voit myös laittaa ikkunallesi kaksi kynttilää itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 18.

Valaisuun jo mukaan ilmoittautuneita tahoja Oulussa: Kauppakeskus Valkea, Oulun teatterin torni, Oulun veden vesitorni Puolivälikankaalla, Toriportti, Original Sokos Hotel Arina, Oulun Energia: Energiatalolla Ari Tiilikaisen Itsenäisyyspäivä –teos ja Lamellipadossa Leevi Lehtosen Kuohu-teos, Tapio Roseniuksen valotaideteos Ambient Hallituskadulla ja Oulun Kaupungintalo

Valaistuskohteita pyydetään edelleen mukaan, valaistukseen voi ilmoittautua mukaan saman kaavakkeen kautta kuin ohjelmaan osoitteessa www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

Nautitaan kahvit Suomen kunniaksi

Innosta työpaikkasi, yrityksesi tai muu arjen yhteisösi järjestämään sinivalkoinen kahvihetki työntekijöille, asiakkaille tai ystäville itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 14.

Voit sovittaa kahvit myös muuhun kellonaikaan tuona iltapäivänä. Pöydän ei tarvitse olla korea eikä tunnelman jäykkä - yhteinen hetki on tärkein.

Itsenäisyyspäivän ohjelmaa otetaan edelleen vastaan osoitteessa www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

Lisätiedot:
tuottaja Janita Jämsén, Oulun kaupunki, puh. 050 361 7924
tapahtumakoordinaattori Vesa Pynttäri, Oulun kaupunki, puh. 044 703 1130

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista