Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Kaupunkifestivaali Oulun Päivät 12.6– 5.7.2020 peruuntuu koronavirusepidemian vuoksi

Kaupunkifestivaali Oulun Päivät 12.6– 5.7.2020 peruuntuu koronavirusepidemian vuoksi. Tällä hetkellä tiedossa olevat yleisötapahtumia koskevat rajoitukset eivät ulotu Oulun Päivien alkuun 12.6. saakka, mutta koronaepidemiasta annetut ennusteet ensi kesän osalta näyttävät sellaisilta, että Oulun Päiviä ei tänä vuonna voida järjestää.

Monet Oulun Päivien tapahtumajärjestäjät ovat jo aiemmin ilmoittaneet peruvansa tämän vuoden ohjelmaan suunnittelemansa tapahtumat.

Oulun Päivien peruuntuminen tarkoittaa ja koskee tapahtumien mukanaoloa osana Oulun Päivien ohjelmistokokonaisuutta, mutta Oulun Päivät ei voi peruuttaa sen ohjelmistoon ilmoitettuja yksittäisiä tapahtumia.   

Oulun Päivien ohjelmaan ilmoittautuneet tapahtumajärjestäjät vastaavat ja päättävät itse omien tapahtumiensa järjestämisestä tai perumisesta oman harkintansa ja mahdollisesti myöhemmin tietoon tulevien yleisötapahtumia koskevien yleisten määräysten mukaisesti.   

Oulun Päivien peruuntuvassa ohjelmistossa on joitakin tapahtumia, joiden kohdalla voidaan miettiä perumisen sijaan vaihtoehtoista toteutustapaa, esimerkiksi livestriimausta, joka ei edellytä yleisön fyysistä läsnäoloa tapahtumapaikalla.     

Vuonna 2021 Oulun Päivät sulautetaan Oulussa ajalla 12.–15.8.2021 pidettäviin Valtakunnallisiin Kotiseutupäiviin. 

 

Lisätiedot:

Vesa Pynttäri, tapahtumakoordinaattori, p. 044 703 1130, vesa.pynttari(at)businessoulu.com   

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista