Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Kesätöihin Luuppiin

Pian on taas se aika vuodesta, kun Luupin kesätyöharjoittelupaikat ovat haettavissa. Tulevana kesänä Museo- ja tiedekeskus Luuppi työllistää edellisten vuosien tapaan lähes 90 oululaista 18 vuotta täyttänyttä opiskelijaa Oulun kaupungin kuukauden kesätyöharjoittelukampanjan kautta.

Luupin Myllytullin alueen kohteet Tiedekeskus Tietomaa, Oulun taidemuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo tarjoavat työtä opiskelijoille asiakaspalvelutehtävissä näyttelyoppaina sekä salivalvojina.

Turkansaaren ulkomuseoon haetaan opiskelijoita muun muassa ulkoalueiden hoidon ja kunnossapidon tehtäviin, lasten pihan valvojiksi sekä asiakaspalvelutehtäviin.

Yli-Iin Kierikkikeskuksessa kesätyöntekijöitä tarvitaan ulkoalueiden kunnossapidon lisäksi avustajiksi kivikauden kylän opastuksissa ja yleisökaivausten tutkimusapulaisiksi.

Pienempiin ulkomuseoihin kuten Merimiehenkotimuseoon, Oulunsalon kotiseutumuseoon ja Pateniemen sahan museoon haetaan kesäoppaita museon avoinnapitoon sekä muihin museaalisiin tehtäviin.

Kesätyöntekijöitä haetaan kaikkien Luupin vierailukohteiden lisäksi myös taidekonservointiin.

Hakuaika kesätyöharjoitteluun on 10.2.–15.3.2020. Lisätietoa haettavista paikoista ja hakuehdoista löytyy Kesätyöharjoittelu opiskelijoille -verkkouutisesta.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista