Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Kirjastosatoa-tapahtumassa 22.1. mukana Koko Hubara

Oulun pääkirjaston Kirjastosatoa-tapahtumassa esitellään vuoden 2019 aikuisten uutuuskirjallisuuden, musiikin, lautapelien ja konsolipelien  parhaimmistoa.  Päättyneen vuoden kirjastosatoa korjataan keskiviikkona 22. tammikuuta pääkirjaston tapahtumatila Laiturissa ja Pakkalan salissa

Kirjaston henkilökunta esittelee uutuuksia Uutuustorilla. Lautapelien esittelyssä tutustutaan kirjaston kokoelman kiinnostaviin lautapeleihin.  Musavinkkauksessa käydään läpi erilaisia musiikkityylejä, soittimia ja muusikoita. Musiikillisen maailmanympärysmatkan pysähdyspaikat arvotaan vinkkipussista. 

Kirjailija Pauliina Vanhatalo esittelee omat suosikkinsa vuoden 2019 kirjatarjonnasta. Illan kirjailijavieraana on Koko Hubara, jota haastattelee kirjastonhoitaja Jaana Märsynaho. 

Koko Hubara (s. 1984) on  perustanut suositun Ruskeat Tytöt -blogin ja hänen esikoisteoksensa, esseekokoelma Ruskeat Tytöt perustuu tähän palkittuun blogiin. Hubara käsittelee esseissään identiteettiä, kauneutta, hiphopia ja vanhemmuutta sukupuolen, etnisyyden ja luokan risteymän näkökulmasta. Kokoelma ilmestyi helmikuussa 2017.

Hubara on vapaa kirjoittaja ja kääntäjä, joka on työskennellyt kulttuurilehti Basson toimituspäällikkönä. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti. Hän on syntyperäinen vantaalainen, kotoisin Viipurista, Kemijärveltä, Israelista ja Jemenistä.   

13.00–13.30 Uutuuksia
Henkilökunnan vinkit uutuusaineistosta. Striimaus.

14.00–15.00 Vuoden 2019 lukuelämykset
Kirjailija Pauliina Vanhatalo. Striimaus.

16.00–16.30 Lautapelien esittely
Mikko Paajala. Striimaus.

16.30–17.00 Uutuuksia
Lisää henkilökunnan vinkkejä uutuusaineistosta. Striimaus.

1700–17.45 Musavinkkaus
Musiikkimatka maailman ympäri, Katja Pietilä.

18.00–19.30 Kirjailijavieras Koko Hubara (Pakkalan sali)
Haastattelijana Jaana Märsynaho. Striimaus.

Kirjastosatoon osallistuvien kesken äänestetään TOP5 dekkarit. 

Tapahtuma striimataan soveltuvin osin ja se on katsottavissa Youtubessa osoitteessa http://bit.ly/kirjastosatoa2019. Striimauksen hoitavat Luovin media-alan opiskelijat.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista