Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Koronarokotukset siirtyvät Nuottasaarentielle, koronanäytteenotto muuttaa Alasintielle – Toiminta uusissa osoitteissa Limingantullissa alkaa 30.8.

Tiedote päivitetty 26.8. klo 13.00: Ilman ajanvarausta toimivat walk in -rokotuslinjat ovat käytössä Limingantullin rokotuspisteellä 30.8. alkaen.

 

Oulun kaupungin koronarokotus- ja koronatestauspaikkoihin tulee elokuun lopulla muutoksia. Koronarokotukset siirtyvät Ouluhallista Limingantulliin (Nuottasaarentie 5, entinen Limingantullin näytteenottopiste), jossa rokotuksia annetaan maanantaista 30.8. lähtien. Samalla Limingantullin näytteenottopiste muuttaa Nuottasaarentie 5:stä osoitteeseen Alasintie 10, jossa koronanäytteitä otetaan 30.8. lähtien.

Koronarokotukseen varataan aika samaan tapaan kuin ennenkin. Jos sinulla on jo aika varattuna rokotukseen Ouluhallille, aika siirtyy automaattisesti Nuottasaarentielle Limingantulliin. Ajan siirtymisestä lähetetään tekstiviesti niille henkilöille, joiden puhelinnumero on tiedossa. Viimeinen rokotuspäivä Ouluhallilla on perjantaina 27.8.

Ilman ajanvarausta toimivat walk in -rokotuslinjat ovat Limingantullissa Nuottasaarentie 5:ssä käytössä maanantaista 30.8. lähtien.

Sekä Nuottasaarentie 5:ssä että Alasintie 10:ssä on autoilijoille pysäköintitilaa. Rokotukselle Nuottasaarentielle pääsee myös useilla bussilinjoilla.

Koronatestiin on jatkossakin aina varattava aika. Katso Oulun muut koronatestauspaikat ja ajanvarausohjeet sivulta www.ouka.fi/korona

 

Ohjekartat

Alasintie 10 (Koronanäytteenotto 30.8. alkaen)

Alasintie 10, karttakuva

 

Nuottasaarentie 5 (Koronarokotukset 30.8. alkaen)

Limingantullin näytteenottopiste

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista