Lassintalon seniorikeskuksen toiminta muuttuu enemmän tukea tarvitseville - Uutiset ja tiedotteet - Ajankohtaista - Oulun kaupunki

Uutiset ja tiedotteet Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Lassintalon seniorikeskuksen toiminta muuttuu enemmän tukea tarvitseville

Tuirassa sijaitsevan Lassintalon seniorikeskuksen toimintaa kehitetään ja kohdennetaan aiempaa enemmän tukea tarvitseville ikäihmisille. Uutena toimintana on aloitettu yhteistyö Kontinkankaan ja Tuiran hyvinvointikeskusten kanssa kaatumisvaarassa olevien ikäihmisten ohjauksessa.

Seniorikeskuksen liikuntaryhmiin ohjautuvat jatkossa vain ne yli 65-vuotiaat, jotka eivät voi osallistua kaupungissa tarjolla oleviin muihin liikuntaryhmiin. Asiakas voi olla ikääntynyt, jolla on jokin toimintakykyä heikentävä sairaus, muistisairaus tai kaatumisvaara.  Liikuntaryhmiin hakeudutaan seniorikeskuksen fysioterapeutin toimintakykyarvion kautta. Liikuntaryhmiä järjestetään iltapäivisin. Kuntosalin avoimet yleisövuorot on lopetettu tämän vuoden alussa.

Lassintalon toiminta- ja keskusteluryhmissä jatkuvat edelleen Ystäväpiiriryhmät, jotka ovat kohdennettu yksinäisyyttä ja masennusta kokeville ikäihmisille. Uutena ryhmätoimintana aloitetaan paljon sosiaali- ja terveyspalveluja käyttäville ikäihmisille tarkoitetut ryhmät Tuiran ja Kontinkankaan hyvinvointikeskuksissa.

Seniorikeskuksen kädentaidot jatkavat entisissä tiloissa maanantaista keskiviikkoon kello 9–15.

Helmerin päivätoiminta muuttaa Tuirankartanosta Lassintalon seniorikeskuksen kanssa samoihin tiloihin maaliskuun alussa.

www.ouka.fi/oulu/ikaantyminen/lassintalon-seniorikeskus


Ilmoitukset ja kuulutukset Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista