Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Luistavampaa logistiikkaa Oulun yritystonteilla

Oulu sijaitsee tärkeässä liikenteellisessä solmukohdassa: täällä kohtaavat pohjoisen merkittävimmät valtatiet, satama, junarata ja Suomen toiseksi liikennöidyin lentoasema.

Oulun logistinen saavutettavuus paranee tulevaisuudessa entisestään. Sataman väylä syvenee 12,5 metriin, valtateitä 4 ja 22 uudistetaan, ja myös kaksoisraiteeseen tähtäävät ratatyöt Seinäjoen pohjoispuolella ovat edenneet.

Tutustu vapaisiin logistiikkatontteihin

Karttakuva Takalaanilan alueesta.Logistiikan keskus

Takalaanila on koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus. Yritystonteille on Takalaanilassa kova kysyntä.

Takalaanilan vapaat tontit

 

Karttakuva Honkimaan teollisuusalueesta.Honkimaan teollisuusalue

Honkimaan tonttialueelle on mahdollista sijoittaa kuljetustoiminnan tiloja varastoineen ja korjaamoineen. Tonteille pääsee rakentamaan vaikka heti.

Honkimaan vapaat tontit

 

Holstinmäen työpaikka-alue

Holstinmäen helposti saavutettavalla teollisuusalueella on useita uusia yritystontteja. Tontteja on tarjolla erikokoisina yrityksesi tarpeisiin. Sijainti valtatie 4 liittymän ja Haukiputaantien välissä varmistaa alueelle hyvät kulkuyhteydet ja tuo lisäarvoa.

Holstinmäen vapaat tontit

 

Karttakuva Välikylän yrityspuistosta.Välikylän yrityspuisto

Monipuolinen Välikylän pienyritysalue sijaitsee Kuusamontien varressa 12 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Alue varataan pienyritysten, kuljetustoimintojen sekä lähialueen palveluita tukevaan yritystoimintaan.

Välikylän vapaat tontit

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista