Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Miksaa & mene! - Liikkujan viikko 16.-22.9.

Liikkujan viikko 16.-22.9.

Euroopan Liikkujan viikolla 16.9.-22.9. kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Tämän vuoden teema on Multimodality eli eri kulkumuotojen yhdistäminen. Viikon slogan on Miksaa & Mene! Teema haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja arjen matkoilla.

Liikkujan viikon teemapäivät ovat seuraavat: kimppakyytipäivä 17.9., etätyöpäivä 18.9. ja Auton vapaapäivä 22.9. Viikon aikana olemme myös somessa aiheilla: joukkoliikenne, pyöräily, yhteiskäyttöautot, sähköautot, ilmasto ja arkiliikunta.

Oulukin on mukana

Oulun joukkoliikenteen kausilipun syyskampanja on voimassa 1.-30.9.2018. Kausilippuja myydään alennettuun hintaan syyskuun ajan. Alennuksen saa kaikista kausilippujen hinnoista (kaikki hintaryhmät). 30 vuorokauden lipuista saa alennusta 25 % ja 90 vuorokauden lipuista 30 %. Alennus koskee kaikkia hintaryhmiä (ikäryhmät).

Oulun seudulla halutaan herätellä asukkaita huomaamaan arkiliikkumisen tärkeät vaikutukset mm. omaan jaksamiseen ja palautumiseen, terveyteen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kansantalouteen sekä koulu- ja urheilumenestykseen. Liike on lääke ja arkiliike on superlääke. Oulun seudulla Liikkujan viikon teeman mukainen blogikirjoitus käsittelee tätä aihetta ja on luettavissa Oulunliikenne.fi -sivustolta - Pohjat kuntoon arkiliikunnalla

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista