Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Miten selviydyn kotona ikääntyneenä, tule kuulemaan mahdollisuuksista 27.11.

Seminaari pidetään keskiviikkona 27.11.2019 klo 17-19, Oamkin Kontinkankaan kampuksen Louhi-rakennuksessa osoitteessa Kiviharjuntie 4.

Miten voin varautua omaan ikääntymiseeni? Miten selviydyn kotona ikääntyneenä? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia ikääntyvien asumisen ennakoinnin ja varautumisen seminaarissa. Seminaarin aiheina ovat ikääntyneiden asumisratkaisut, korjausavustukset, esteettömyyden parantaminen, muutostöiden lupa-asiat, teknologia arjen tukena sekä hissien rakentaminen vanhaan kerrostaloon. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ikääntymiseen ja ikääntyvien asumiseen liittyen. Asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa. Seminaari järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin, Oulun ammattikorkeakoulun, Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön, Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn, Koneen sekä Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen kanssa.

Seminaarin päätteeksi on mahdollista tutustua Oamkin Mahdollistavaan Kotiin sekä PSOASin Välkkylän hissiprojektiin (Ylioppilaantie 8). Mahdollistavassa kodissa on esillä älykkäitä ratkaisuja tuettuun kotona asumiseen ja palveluasumiseen kehittävä HIPPA - Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hanke.

ARAn asiantuntijat ovat lisäksi tavattavissa avustuksiin liittyvissä asioissa kauppakeskus Valkeassa torstaina 28.11. klo 9-12.

Seminaarissa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen seminaariin Miten selviydyn kotona ikääntyneenä 27.11.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista