Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Muista nämä ohjeet, kun saavut Limingantullin koronanäytteenottopisteelle

Limingantullin näytteenottopiste toimii ajanvarauksella entisen Halpa-Hallin tiloissa osoitteessa Nuottasaarentie 5. Paikalle kannattaa ajaa Nuottasaarentietä, josta käännytään näytteenottopisteelle. Tien varteen on asetettu myös opastekyltti, joka helpottaa paikalle löytämistä.

Huomioithan, että Googlen karttapalvelu saattaa tällä hetkellä ohjata väärään paikkaan (Tyrnäväntie 16). Googlea on pyydetty korjaamaan osoite.

Limingantullin näytteenottopisteellä on paljon aikoja tarjolla. Hyvinvointikeskusten koronavastaanotoilla saattaa sen sijaan joutua ruuhkien takia odottamaan. Limingantullissa on myös paljon pysäköintitilaa, toisin kuin koronavastaanotoilla, joten autoilevien oululaisten asiakkaiden kannattaa hakeutua koronatestiin ensisijaisesti Limingantulliin.

Koronatestiin ei saa tulla julkisilla kulkuneuvoilla

Voit varata ajan pelkkään näytteenottoon, jos sinulla on koronaan viittaavia lieviä oireita, etkä muuten vointisi puolesta tarvitse ammattilaisen arviota. Koronavirustartuntaan viittaavia oireita ovat muun muassa kuume, yskä, hengenahdistus, flunssa, lihaskivut, vatsaoireet, pahoinvointi ja ripuli.

Muistathan, että koronanäytteenottoon ei saa tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Jos käytössäsi ei ole omaa autoa, voit saapua näytteenottoon esimerkiksi kävellen tai pyöräillen. Jos tulet taksilla, muista mainita kyytiä tilatessa, että olet menossa koronatestiin. Koronatestiin mennessä ja sieltä palattaessa tulee myös käyttää kasvomaskia, ja koronatestin tulokset täytyy odottaa kotona.

Avoinna joka päivä

Limingantullin näytteenottopiste on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Näytteenottoaika tulee varata etukäteen.

Limingantullin näytteenottopisteellä otetaan koronanäytteitä kaikilta yli 2-vuotiailta. Alle 2-vuotiaiden näytteitä otetaan koronavastaanotoilla. Koronanäytteenotto on maksuton.

Katso tarkemmat ohjeet: www.ouka.fi/korona

Limingantullin näytteenottopiste

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista