Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Mun Oulu -kaupunkimedia avautuu ystävänpäivänä

Oulun kaupungin uusi viestinnällinen avaus, Mun Oulu -kaupunkimedia, avautuu ystävänpäivänä 14.2. osoitteeseen www.munoulu.fi Verkkomedian lisäksi Mun Oulu ilmestyy neljästi vuodessa printtinä. Lehti korvaa kaupungin tiedotuslehti Oulu Postin, mutta sisältö on edelleen ehtaa oululaisuutta. Lisäksi ikäihmisten lehti jaetaan kaksi kertaa vuodessa painetun lehden kylkiäisenä.

Kaupunkimedia kertoo oululaisista asioista, kaupunkikulttuurista, tapahtumista ja antaa käytännönläheistä tietoa päätösten perusteista, taustoista ja vaikutuksista. Media avaa kaupungin palveluiden monipuolisuutta ja herättelee mielenkiintoa kaupungin toimintaan. Lähtökohtana on parantaa kuntalaisten palveluita viestinnän osalta sekä laajentaa viestinnän kenttää.

”Kuntalaissa korostetaan aktiivisen, monikanavaisen, ymmärrettävän ja oikea-aikaisen viestinnän merkitystä, ja Mun Oulu vastaa näihin”, toteaa Mun Oulun päätoimittaja, kaupungin viestintäjohtaja, Mikko Salmi.

Juttujen lisäksi mediasta voi kuunnella podcasteja, lukea kolumneja ja katsoa videoita. Sisältöjen kirjo tulee olemaan monipuolinen.

Mun Oulu on Sun

Ystävänpäivänä Mun Oulu valtaa kauppakeskus Valkean ja kutsuu oululaiset tapaamaan Oulun kaupungin viestijöitä. Ystävänpäivän kunniaksi tapahtumassa voi ottaa Mun Oulu -kuvan vaikka kaverin kanssa. Päivän aikana syntyy myös Mun Oulu -biisi.

”Toivomme runsaasti palautetta lukijoilta. Verkkomedia avataan sillä ajatuksella, että kehitystyötä tehdään yhdessä median käyttäjien kanssa.”

Toimitusväkeä on paikalla 14.2. klo 11-18.

Lisätietoja:

Mikko Salmi, viestintäjohtaja, p. 040 482 3223

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista