Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Nuorisotilat ja Pohjois-Pohjanmaan museo avataan Oulussa ensi viikolla

Koronarajoituksia puretaan Oulussa vähitellen. Oulun kaupungin nuorisotilat avataan 20.4.2021 alkaen ja Pohjois-Pohjanmaan museo 21.4.2021 alkaen.

Muilta osin rajoitukset ja suositukset pysyvät Oulussa voimassa 2.5.2021 saakka. Muut kulttuurilaitokset pysyvät suljettuna. Kirjastot, BusinessAsema ja kaupungin asiointipisteet palvelevat rajoitetusti.

Uimahallit ja kaupungin liikuntapaikkoja pidetään auki lasten ja nuorten harrastustoimintaan, terapia- ja kuntoutusryhmille, lähetteellä kuntoutukseen tuleville, liikunta-avustajakortin omaaville sekä kilpaurheilijoille. Kuntosaleja ja uimahallit ovat avoinna myös 65 vuotta täyttäneille. Muille tilat pysyvät suljettuina ainakin 2.5.2021 saakka. Oulun kaupunki ei järjestä yli 10 hengen tilaisuuksia.

Alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastukset voivat jatkua. Peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset (lukiot ja ammatilliset oppilaitokset) ovat Oulussa normaalisti lähiopetuksessa.

Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona kohdasta Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset.

 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista