Uutiset ja tiedotteet Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Oulun kaupungin verkkosivut ovat uudistuneet

Oulun kaupungin verkkosivuja osoitteessa www.ouka.fi on uudistettu. Torstaina 20. huhtikuuta 2017 uudistettiin kaupungin suomenkielinen etusivu ja suurin osa siihen kuuluvista pääsivustoista.

Jo aiemmin keväällä on uudistettu useita sivustoja, muun muassa kaupungin englanninkieliset sivut ja muita itsenäisiä palvelusivustoja.

Sivu-uudistuksen tärkeänä tavoitteena on helpottaa sivujen käyttöä. Uudet sivut avautuvat paremmin erikokoisilla näytöillä ja sisältö on paremmin luettavissa esimerkiksi mobiililaitteilla.

Tiedon löytämistä on pyritty helpottamaan ryhmittelemällä palvelut selkeämpiin kokonaisuuksiin. Myös sivujen ulkoasua on uudistettu.

Korjattavaa tai kehitettävää

Verkkosivuston muutostyö on voinut aiheuttaa sivuston toimintaan häiriöitä, esimerkiksi katkenneita linkkejä.

Pyydämme ilmoittamaan häiriöistä ja kehitystoiveista palautelomakkeella.

Kuusi pääotsikkoa

Oulun kaupungin verkkosivujen päätehtävänä on kertoa kaupungin palveluista kaupunkilaisille.

Uusilla sivuilla kaupungin tarjoamat palvelut on ryhmitelty kuuden otsikon alle uuteen päävalikkoon, joka sijoittuu sivujen yläosaan. Tiivistetyn päävalikon kautta kuntalaisten toivotaan löytävän keskeiset palvelut entistä helpommin.

Läheskään kaikkia kaupungin verkkosivuja ei ole vielä uudistettu. Sisältöjen ja sivustojen uudistukset jatkuvat kesän ja syksyn 2017 aikana.

Uudistuksen etenemisestä vastaavat Oulun kaupungin viestintä ja tietohallinto. Ouka.fi-sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Solita Oy.

Ouka.fi-verkkosivustolla on kuukausittain noin 320 000 eri kävijää. Kaupungin etusivua osoitteessa www.ouka.fi katsellaan noin 160 000 kertaa kuukaudessa.

--------------

 

Lisätietoja medialle

Verkkotiedottaja
Martti Holma

martti.holma(at)ouka.fi

p. 044 703 1680


Ilmoitukset ja kuulutukset Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista