Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja vaihtuu

Kyösti Oikarinen luopuu kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävästä 1.3.2020 lähtien.  Syyksi Oikarinen ilmoittaa eläkkeelle siirtymisen ja sopivan ajankohdan.  Kaksi isoa kaupunginhallituksen vastuulla olevaa hanketta, johtamisjärjestelmä ja talouden tasapainottaminen ovat vaiheessa, että suunnitelmat ja selvitykset on tehty ja kaupunki ryhtyy niitä toteuttamaan.  Molemmat hankkeet menevät pitkälle ensi vaalikaudelle. ”On tärkeää, että työtä jatkaa hallituksen puheenjohtaja, joka asettuu ehdolle vaaleihin ja riippuen vaalituloksesta, on valmis viemään selvitysten linjauksia eteenpäin myös ensi kaudella”.

Oikarinen jatkaa valtuutettuna ja toivoo, että sote-uudistus etenisi hallitusohjelman mukaisesti ja lupaa olla tarvittaessa kaupungin, itsehallintoalueen ja maakunnan käytössä, kun uutta järjestelmää ryhdytään rakentamaan.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävä on ryhmien välisissä neuvotteluissa sovittu Keskustan luottamustoimeksi. Ero puheenjohtajuudesta myönnetään ja uuden puheenjohtajan valinta tehdään 24.2.2020 valtuustossa. 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista