Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Oulun kaupunki palkittiin Slush-tapahtumassa Helsingissä

Oulun kaupungin lääkäripalveluista vastaava palvelupäällikkö Eila Erkkilä palkittiin Slushin sivutapahtumassa Helsingissä 5.12.2018. Oulun kaupungin hyvinvointipalveluita tapahtumassa edustanut Erkkilä vei julkisen sektorin pitchaus-kilpailun voiton. Kolmen minuutin puheenvuorossaan hän muun muassa ideoi potilaiden odotushuoneessa käyttämän ajan hyödyntämistä sopivin mobiilisovelluksin.

Kyseessä on Slushin sivutapahtuma Moving on up – partner with public sector for growth in health.

Tapahtumassa julkisen sektorin toimijat ja terveysteknologia-alan yritykset antavat konkreettisia esimerkkejä siitä, millaisia hankkeita terveydenhuolto haluaa tulevaisuudessa toteuttaa start-upien kanssa ja millaisia mahdollisuuksia julkisella sektorilla on investoida uusiin ideoihin. Tarkoituksena on vauhdittaa kasvuyritysten ja julkisen sote-järjestelmän yhteistyötä.

Tapahtumassa puhuivat mm. Maailman terveysjärjestö WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus, joka kertoi terveys- ja hyvinvointiteknologian uusimmista trendeistä, Business Finlandin toimitusjohtaja Pekka Soini sekä sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee.

Tilaisuuden järjestivät sosiaali- ja terveysministeriö (STM), Business Finland ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Lue lisää sosiaali- ja terveysministeriön artikkelista
 

Eila Erkkilä Slush-tapahtumassaKuva: THL

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista