Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Hakuaika päättyy sunnuntaina 15.3. – Oulun kaupunki tarjoaa kesätöitä yli 900 opiskelijalle

Oulun kaupungilla on tarjolla yli 900 kesätyöpaikkaa oululaisille yli 18-vuotiaille opiskelijoille ja lukion keväällä 2020 päättäville nuorille. 

”Kesätyöharjoittelijan tulee olla täysi-ikäinen 30.4.2020 mennessä ja jokainen opiskelija voi osallistua kesätyöharjoitteluun vain yhtenä kesänä. Ei tarvitse olla alan opiskelija. Tärkeintä on hakijan motivaatio ja innostus”, kertoo palveluohjaaja Outi Söderman-Juvani BusinessOulun työllisyyspalveluista.

Hakuaika kesätyöharjoitteluun on 10.2.–15.3. ja haku tapahtuu verkossa osoitteessa ouka.fi/kesatyo. Työtä on 30 tuntia viikossa, ja kuukauden pestistä maksetaan palkkaa 1100 euroa. 

 
Tarjolla monipuolisia työtehtäviä

Kesätyöharjoittelupaikkoja on tarjolla kaupungin eri palvelualueilla ja liikelaitoksissa. Työt voivat olla esimerkiksi puistojen ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapitoa. Tarjolla on lisäksi kirjastossa, päiväkodissa tai vanhusten päivätoiminnassa työskentelyä. Myös kesämuusikoita haetaan esiintymään eri puolilla kaupunkia.

Työtehtävät ovat avustavia työtehtäviä. Henkilökunta on päävastuussa työstä ja neuvoo ja perehdyttää nuoria tehtäviin.
 

Kesätyöseteli tukee työnantajia

Kaupunki jakaa kesätyösetelin 15–17-vuotiaille oululaisille nuorille kouluissa ennen viikkoa 10. Tämän jälkeen seteleitä saa Byströmin Ohjaamosta, Hallituskatu 5a:sta. Seteli on arvoltaan 320 euroa, ja se on tukea työnantajalle nuoren palkkakustannuksiin. Työnantajana voivat toimia yritykset tai kolmannen sektorin toimijat. Työnantajat voivat ilmoittaa avoimesta kesätyösetelipaikasta osoitteessa ouka.fi/kesatyo.
 

Lisätietoja kesätöistä:
palveluohjaaja Outi Söderman-Juvani, p. 044 703 4038,
outi.soderman-juvani@businessoulu.comouka.fi/kesatyo

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista