Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Postilakolla vain pieni vaikutus Oulun kaupungin laskutukseen

Oulun kaupungin myyntilaskut lähetetään asiakkaille normaalin laskutusaikataulun mukaisesti myös maanantaina 11.11. alkaneen Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakon aikana. 

Kirjeenä lähetettävät laskut jaetaan lakon aikana pääasiassa Jakeluyhtiö Suomen (JYS) kautta, joten jakeluviiveitä ei juurikaan pitäisi syntyä.  

Tästä syystä laskuille ei pidennetä lakon aikana maksuaikoja. Lakolla ei ole myöskään vaikutusta kaupungin sähköisten laskujen lähettämiseen. Sähköiset laskut lähetetään verkkolaskuina, e-laskuina asiakkaiden verkkopankkiin tai suoramaksuina.  

Vaihda laskutustavaksi E-lasku     

Voit verkkopankissasi ottaa Oulun kaupungin laskuillesi käyttöön laskutavaksi e-laskun, jolloin varmistat laskujesi saamisen nopeasti. E-laskun käyttöönottamiseen tarvittavat tiedot löydät laskulta tai omasta verkkopankistasi. E-lasku on luotettava tapa hoitaa laskuasioita silloin, kun itselle parhaiten sopii.  

Kun otat E-laskun käyttöön, voit valita joko automaattisen veloituksen tai hyväksyä aina laskut erikseen verkkopankissasi. Huoltaja voi valita myös huollettavan laskut e-laskuna.  

Oulun kaupunki suositteleekin, että kaupungin laskuja saavat asiakkaat ottaisivat käyttöön aikaa ja ympäristöä säästävän e-laskuominaisuuden verkkopankissaan. 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista