Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Rinteen hallituksen kirjastokiertue Oulussa ma 26.8.

Pääministeri Antti Rinteen hallituksen kirjastokiertue saapuu Ouluun ensi viikolla. Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen sekä kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari keskustelevat hallitusohjelmasta oululaisten kanssa maanantaina 26. elokuuta kello 17 pääkirjaston tapahtumatila Laiturissa.

Kirjastokiertueen keskusteluiden tavoitteena on kertoa, mitkä ovat hallituksen tärkeimmät tavoitteet ja kuulla ohjelmasta palautetta.

- Hallitusohjelma julkaistiin keskustakirjasto Oodissa Helsingissä suoraan suomalaisille, keskellä ihmisiä ja sivistyksen äärellä. Nyt haluamme jatkaa keskustelua ihmisten kanssa kirjastokiertueen muodossa. Kirjasto on paitsi yksi suomalaisen sivistyksen kulmakivistä myös kaikkien yhteinen kohtaamispaikka. Kirjastoon liittyy myös hyvä suomalainen periaate: se, mikä on meillä lainassa, pitää palauttaa hyvässä kunnossa takaisin, pääministeri Rinne sanoo.

Kirjastokiertueen livestriimausta voi seurata suorana suorana Valtioneuvoston Twitter-tililtä.

Hallituksen kirjastokiertue on alkanut kesäkuussa. Verkosta löytyy livelähetyksiä aiemmista tapaamisista. Kirjastokeskustelujen sarjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #kirjastokiertue ja #biblioteksrunda.

 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista