Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Tuiran uimalan tulevaisuus, työpaja ti 10.12.

Millainen on sinun unelmiesi uimaranta Tuirassa? Palveleeko Tuiran uimalan alue tarpeitasi? Miten toivoisit Tuiran uimalan aluetta kehitettävän? Mitä asioita kehittämisessä olisi huomioitava?

Oulun kaupunki on käynnistänyt asemakaavan muutoksen Tuiran uimalan alueella. Tarkoituksena on mahdollistaa nykyisen kahvila- ja huoltorakennuksen korvaaminen sekä palveluiden monipuolistaminen. Hankkeen yhteydessä laaditaan myös puistoalueen yleissuunnitelma. Tavoitteena on, että kaavamuutos tulisi voimaan vuoden 2021 aikana.

Nykyinen kahvila- ja huoltorakennus on elinkaarensa päässä, ja uudet tilat tarvitaan pikaisesti. Uusi rakennus tulee palvelemaan mm. uimarantakäyttöä, talviuintia ja saunomista. Myös laituri tarvitsee pikaista uusimista. Uimarantaa ympäröivän puistoalueen istutukset, reitit, pysäköinti ja muut toiminnot suunnitellaan toimivaksi kokonaisuudeksi kaavoituksen yhteydessä.


Tule ideoimaan ja kommentoimaan Tuiran uimalan kehittämistä työpajaan

aika:               tiistaina 10.12.2019 klo 18-20
paikka:           Tuiran koulun ruokalaan, Koskitie 27.

Kaavahankkeen työpajassa on tarkoitus ideoida mm. alueen käyttöä, sinne sijoitettavia toimintoja, puiston reittejä, istutuksia sekä kahvila- ja huoltorakennusta. Ideoinnin pohjana käytetään alueen ja rakennuksen analyysiaineistoa sekä ensimmäisiä luonnoksia. Työpajan tuloksia hyödynnetään jatkosuunnittelussa.

Lisätietoja:
kaavoitusarkkitehti Esko Härkönen, esko.harkonen(at)ouka.fi, puh. 040 668 2024
 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista