Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Valtakunnallisten kotiseutupäivien 12.-15.8.2021 pääsyliput myyntiin

Valtakunnallisille kotiseutupäiville 12.-15.8.2021 ilmoittautumiset ja osallistumispakettien myynti ovat päättyneet 30.6., mutta ohjelmistossa on tarjolla myös paljon ilmaista ohjelmaa ja pääsymaksullisia tapahtumia, joihin on vielä pääsylippuja jäljellä ja joita myydään Ticketmasterin kautta 8.7. alkaen. 

Lippuja on jäljellä mm. belgialaisen nykysirkusryhmä Be Flatin Follow me -kierroksille, joita on ohjelmassa kaikkiaan neljä, sekä immersiivisen Varjakka Revisted -teokseen Varjakansaaressa sekä Matkaoppaana Kauko Röyhkä -kiertoajelulle, jossa matkaoppaana toimivat itse Kauko Röyhkä ja Janne Kuustie.

Mukaan mahtuu vielä monille kävelykierroksille ja retkille, joita tehdään Pateniemeen ja Haukiputaalle, Turkansaareen, Kierrikkikeskukseen. Kotiseutupäivien retkiohjelma on tapahtuman kotisivuilla (ouka.fi/kotiseutupaivat).            

Oulussa 12.-15.8.2021 pidettävät kotiseutupäivät on kaikille avoin kansanjuhla, johon odotetaan paljon kävijöitä ja erityisesti kaupunkikeskustan ilmaistapahtumiin. Hupisaaren kesäteatterissa on kotiseutupäivien avajaispäivänä 12.8. kolme Oulun Sinfonia konserttia, klo17 Eläinten karnevaali, 19.00 Oulu Sinfonia & Mikko Alatalo: Allsång på Hupisaari, Hupisaarten kesäteatteri ja 22. Pieni yösoitto.
 
Kävelykatukeskustassa perjantaina 13.8. ja lauantain 14.8. tunnelmaa. Rotuaarilla ja Mannerheimin puistossa on perjantaina klo 14–16 ja lauantaina 14.8. 12–17 Kotisetumarkkinat ja osin saamaan aikaa on perjantaina 17-21 big band tapahtuma Sounds of Oulu ja lauantaina Rotuaarin valtaa 12-17 yli 300 hengen tekijäjoukolla tehty moderni kansanperinnetapahtuma Kaupunnikarkelot. Kaupunnikarkeloiden jälkeen ilta jatkuu Pikisaaren urbaanilla kyläjuhlalla. Näihin  tapahtumiin yleisöllä on vapaa pääsy.

 

Lisätietoa: www.ouka.fi/kotiseutupaivat

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista