In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Jokikylän koulu Jokikylän koulu

Jokikylän koulu sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Aseman koulusta Kiiminkiin päin. Kauniissa yli 100-vuotiaassa koulurakennuksessa toimii vireä ja viihtyisä kouluyhteisö, jossa on kaksi perusopetusryhmää, luokat 1J ja 2J. Koulun pihapiirissä toimii myös esiopetusryhmä.
 
Heti koulumme pihapiiristä alkaa metsä, jossa lapset viihtyvät leikkimässä ja majoja rakentelemassa. Talvella välitunnit kuluvat mukavasti hiihtäen ja mäkeä laskien. Meillä on myös oma pieni urheilu/luistelukenttä, sekä pikkuruinen liikuntasali, jossa pidämme yhteisiä laulu- ja näytelmätunteja koululaisten ja eskareiden kesken. 
 
Lukuvuonna 2015-16 Jokikylässä opiskelee 12 innokasta ekaluokkalaista (opettaja Jouni Kukkonen) ja 18 kakkosluokkalaista (opettajana Mari Koukkari). Koulunkäynninohjaaja Outi Drushinin on apunamme muutamana päivänä viikossa ja erityisopettaja Liisa Vuokila kerran viikossa. 
 
Ihanaa syysaiheista musiikkisatulevyämme ja siihen liittyvää tarina/värityskuvavihkosta voi edelleen ostaa koulultamme tai tilata osoitteesta heidi.immonen(at)eduouka.fi hintaan 20e (levy + tarinavihkonen jossa myös laulujen nuotit, sanat ja värityskuvat). Levyllä kuultavat laulut on säveltänyt ja sanoittanut luokanopettaja Heidi Immonen. Laulajina ovat Jokikylän koulun eskarit ja 1-2 -luokkalaiset. Mahdollinen tuotto menee oppilaiden retkirahastoon.
Kiitos kannatuksesta!