Koulumatkat

Niille oppilaille, jotka tulevat kouluun joko pyörällä ja/tai jalkaisin toivoisimme, että te vanhemmat olisitte aktiivisia ja muistuttaisitte lapsia turvallisesta ja oikeasta kulkemistavasta sekä miettisitte koulumatkoille parasta mahdollista reittiä. Koulun ja kodin yhteistyöllä saamme lasten koulumatkat mahdollisimman turvallisiksi.

  • Ukkolankujaa ja erityisesti koulumme keittiön päädystä tulevaa tietä (joka on yksisuuntainen) ei enää käytetä, sillä niiden kautta kulkee koulumme autoliikenne.

  • Pyörillä kulkeville oppilaille suosittelemme pyöräilykypärän käyttöä, sillä sen merkitys mahdollisissa vahinkotilanteissa on merkittävä. Polkupyörien kuntoa olisi myös syytä tarkkailla säännöllisesti.

  • Koululla pyörät laitetaan siististi niille varatulle alueelle pyörätelineisiin.

  • Huolehtikaa myös, että oppilaalla on pimeään aikaan heijastin ja pyörässä toimiva valaisin.

Mikäli kuljetatte lastanne kouluun omalla autolla, niin muistattehan, että koulun piha-alueelle ei saa ajaa. Toivomme myös, että lasten "kuskaaminen" olisi mahdollisimman vähäistä (huom. arkiliikunnan merkitys)!

Mikäli tuotte kuitenkin lapsenne autolla kouluun, jättäkää hänet Asemakylänraitin levikkeelle (ei kuitenkaan portin kohdalle).

HUOM: Jokikylässä lapset jätetään Jokikyläntien levikkeelle.

 

Koulukuljetuksissa olevien oppilaiden matkoista huolehtivat OTPn Koulukyyti sekä  JS Matkat Oy. 

Turvallista koulumatkaa kaikille!