Koulumatkat

Niille oppilaille, jotka tulevat kouluun joko pyörällä ja/tai jalkaisin toivoisimme, että te vanhemmat olisitte aktiivisia ja muistuttaisitte lapsia turvallisesta ja oikeasta kulkemistavasta sekä miettisitte koulumatkoille parasta mahdollista reittiä. Koulun ja kodin yhteistyöllä saamme lasten koulumatkat mahdollisimman turvallisiksi.

  • Ukkolankujaa ja erityisesti koulumme keittiön päädystä tulevaa tietä (joka on yksisuuntainen) ei enää käytetä, sillä niiden kautta kulkee koulumme autoliikenne.

  • Pyörillä kulkeville oppilaille suosittelemme pyöräilykypärän käyttöä, sillä sen merkitys mahdollisissa vahinkotilanteissa on merkittävä. Polkupyörien kuntoa olisi myös syytä tarkkailla säännöllisesti.

  • Koululla pyörät laitetaan siististi niille varatulle alueelle pyörätelineisiin.

  • Huolehtikaa myös, että oppilaalla on pimeään aikaan heijastin ja pyörässä toimiva valaisin.

Mikäli kuljetatte lastanne kouluun omalla autolla, niin muistattehan, että koulun piha-alueelle ei saa ajaa. Toivomme myös, että lasten "kuskaaminen" olisi mahdollisimman vähäistä (huom. arkiliikunnan merkitys)!

Mikäli tuotte kuitenkin lapsenne autolla kouluun, jättäkää hänet Asemakylänraitin levikkeelle (ei kuitenkaan portin kohdalle).

Koulukuljetuksissa olevien oppilaiden matkoista huolehtivat OTPn Koulukyyti sekä  JS Matkat Oy. 

Turvallista koulumatkaa kaikille!