Terveysaseman tai hyvinvointikeskuksen vaihto Oulun kaupungissa

Terveysaseman tai hyvinvointikeskuksen vaihtamisesta tehdään kirjallinen ilmoitus joko internetissä tai paperilomakkeella.

Alaikäisten (alle 18-v.) lasten ilmoitus pyydetään tekemään ensisijaisesti sähköisesti huoltajan ilmoituksen yhteydessä. Verkkolomakkeella voi tehdä ilmoituksen kaikista perheenjäsenistä. Ilmoituksen voi tehdä myös paperilomakkeella. Paperilomakkeella ilmoitettaessa jokaisesta henkilöstä tulee täyttää erillinen lomake.

Hoitovastuu siirtyy valitulle terveysasemalle tai hyvinvointikeskukseen internetissä ilmoitettaessa välittömästi ja paperilomakkeella ilmoitettaessa kolmen viikon kuluessa ilmoituksen saapumisesta.

Aiemmin varatut ajat eivät automaattisesti siirry uudelle terveysasemalle tai hyvinvointikeskukseen. Varatut ajat on mahdollista käyttää ajanvarauksen mukaisella terveysasemalla tai hyvinvointikeskuksessa. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista ajoista peritään maksu.

Vaihdatko terveysasemaa Oulussa? Täytä terveysaseman valintalomake verkossa!

Palvelu on tarkoitettu vain Oulun kaupungin sisäisiin terveysaseman vaihtoihin, ei kuntien välisiin. Terveysasema vaihdetaan Oulun Omahoidossa.

Terveysasemat, lomakkeet

Ilmoituslomake terveysaseman vaihtamisesta (pdf)

Katso myös