In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Myynti- ja vuokrauspalvelut Myynti- ja vuokrauspalvelut

Oulu10-palveluiden myyntituotteita ovat mm. Oulun kaupungin joukkoliikenneliput, Oulun kaupungin kalastusluvat ja Oulun Serviisin ruokaloiden aterialiput. Lisäksi myymme karttoja Oulun alueelta (mm. opaskartta).
Toripolliisipatsaat ja nuorten työpajojen valmistamat tuotteet (mm. puunkanto-telineet, korut, patalaput ja -kintaat sekä kangaskassit) kuuluvat myös myyntituotteisiimme.

Oulu10:stä voi ostaa Oulu Sinfonian konserttilippuja, Oulun kaupunginteatterin ja Teatterikuopan lippuja. Kaupunginteatterin lipuista myynnissä ovat perusliput, lahjakortit ja alennusliput eläkeläisille, opiskelijoille, työttömille, alle 26-vuotiaille sekä varusmiehille.
Vastaanotamme Smartumin kulttuuriseteleitä Oulun kaupunginteatterin ja Oulu Sinfonian lippuihin sekä virikeseteleitä Oulu Sinfonian lippuihin.
Voit ostaa kulttuurilippuja myös internetistä www.ticketmaster.fi

Oulu10-palvelut vuokraa Oulun kaupungin venepaikkoja ja viljelypalstoja.
2.5.2017 alkaen vapaita venepaikkoja on mahdollista varata myös internetissä eVarauspalvelun kautta.

Oulu10:ssä myydään ja myönnetään tiettyjä yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden lupia: asukaspysäköintiluvat, hakkuutähteiden keruuluvat puuston harvennustöiden yhteydessä, lumi-/ylijäämämaatunnistimet, veteraanien linja-autoliput ja pysäköintiluvat.

Oulu10 Torikadun palvelupisteessä voit rekisteröidä vesikulkuneuvon, toimimme sopimusrekisteröijänä Trafille, ohje rekisteröintiin.

 

Asiakaspalvelu, Oulu10

  • Käyntiosoite work Oulu10 A, Torikatu 10 A, 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 27 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Asiakaspalvelu work 08 558 558 00 ma - to klo 8 - 17 ja pe 8 - 16 (vastaamme Oulun kaupungin palveluita koskeviin kysymyksiin)

    Kaupungin puhelinvaihde work 08 558 410
  • Sähköposti
  • Aukioloajat Ma - to 8 - 18 ja pe 8 - 16 (arkipyhiä edeltävinä arkipäivinä klo 8 - 16)
  • Katso mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa


    Vastaamme Oulun kaupungin palveluita koskeviin kysymyksiin myös chat-palvelun kautta ma - to klo 8 - 17 ja pe 8 - 16.
Tiedot esitetään hCard-muodossa.