Neuvonta ja ohjaus Neuvonta ja ohjaus

 

Oulu10-palvelut tarjoaa neuvontaa ja ohjausta kaikista Oulun kaupungin palveluista ja toiminnasta. Oulu10-palveluista saat Oulun kaupungin esitteitä, lomakkeita sekä teema- ja opaskarttoja. Oulun kaupungin sähköisesti täytettäviä lomakkeita ja muita verkkoasiointipalveluita on koottu sivulle: http://www.ouka.fi/oulu/verkkoasiointi

Oulu10-palveluista saat tarvittaessa myös opastusta lomakkeiden täytössä. Internetissä olevat lomakkeet voivat olla joko sähköisesti lähetettäviä tai tulostettavia ja postitettavia PDF-lomakkeita. Lomakkeita voit täyttää ja tulostaa Oulu10-palveluiden palvelupisteessä olevilla asiakaspäätteillä.

Asumisoikeusasuntojen järjestysnumeron saat täyttämällä sähköisen hakemuksen kotona tai Oulu10-palveluiden itsepalvelupäätteellä. Oulu10-palveluihin voi lähettää myös tulostetun hakemuksen postitse.

 

Oulun kaupungin ilmoitukset

Pääsääntöisesti Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.ouka.fi/kuulutukset ja niitä voi selailla esimerkiksi Oulu10:n yleisöpäätteiltä. Osa kaupungin ilmoituksista sekä muilta viranomaisilta (esim. ELY, Avi) saapuneet kuulutukset pitää laittaa myös viralliselle ilmoitustaululle.  Oulun kaupungin virallinen ilmoitustaulu sijaitsee Oulu10:ssä.

 

Tule meille, autamme sinua mielellämme!

Asiakaspalvelu, Oulu10

  • Käyntiosoite work Oulu10 A, Torikatu 10 A, 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 27 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Asiakaspalvelu work 08 558 558 00 ma - to klo 8 - 17 ja pe 8 - 16 (vastaamme Oulun kaupungin palveluita koskeviin kysymyksiin)

    Kaupungin puhelinvaihde work 08 558 410
  • Sähköposti
  • Aukioloajat Ma - to 8 - 18 ja pe 8 - 16 (arkipyhiä edeltävinä arkipäivinä klo 8 - 16)
  • Katso mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa


    Vastaamme Oulun kaupungin palveluita koskeviin kysymyksiin myös chat-palvelun kautta ma - to klo 8 - 17 ja pe 8 - 16.
Tiedot esitetään hCard-muodossa.