In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Koko kaupunki askeltaa -superlauantai houkuttelee liikkumaan

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanjan loppusuora häämöttää.

Turku on pitänyt 15. elokuuta alkaneen kisailun ykkössijaa hallussaan noin viikon verran, ja etenee kisassa jo toisella kierroksella maailman ympäri. Oulu tulee sujuvasti Turun jäljessä ensimmäisellä kierroksella yli 48 miljoonalla askeleella ennen Tampereen ja Vantaan kaupunkeja.

Tulevana lauantaina 29. elokuuta järjestetään useita askeleita kerryttäviä tapahtumia Oulussa. Piispansauvakävely lähtee viimevuotiseen tapaan kello 11 kaupunginteatterin edestä. Kävelytapahtuman järjestää seurakuntayhtymä.

Samanaikaisesti kello 11 starttaa myös Raatista Oulun juoksu -tapahtuma, järjestyksessään jo 49. kerran. Kymmenen kilometrin matka on tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Tapahtuman järjestää Oulun NMKY.

Oulun talviuimarit pitävät puolestaan Tuiran uimarannalla Yhdessä liikkeelle -tapahtuman kello 12–15. Luvassa on asahia, joogaa, sauvakävelyä, talviuinti-info sekä metsämörrin polku lapsille.

Eksoottista tanssia pääsee puolestaan kokeilemaan itämaisen tanssin yhdistyksen Niilin Neidon tanssisalilla Alasintiellä kello 13. Näytetunti on kaikille avoin ja maksuton, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita.

Vauhdikasta menoa voi myös kokeilla maksuttomalla kuntopotkunyrkkeilytunnilla kello 17. Oulun Kickboxing ryn:n vetämä harjoittelu tehdään avojaloin Hiukkavaaran kasarmin harjoitustiloissa. Mukaan pyydetään ottamaan sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Lisätietoja tapahtumista järjestäjien sekä askelluskampanjan nettisivuilta www.ouka.fi/kaupunkiaskeltaa.

logo

Koko kaupunki askeltaa -kampanjan tarkoituksena on lisätä kuntalaisten arkiaktiivisuutta. Kuka tahansa voi osallistua maailmaympärikävelyyn syöttämällä kampanjan nettisivuille askelmääränsä. Halutessaan voi osallistua arvontaan, jossa palkintoina mm. uinti- ja kuntosalilippuja, sykemittareita ja aktiivisuusrannekkeita. Kampanja päättyy 31. elokuuta.

Jakolinkki