In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Lapset ja erityisryhmät saivat liikunnalliset palkintonsa

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanjan koulujen, päiväkotien sekä vanhus- ja vammaispalveluyksiköiden keskinäisten arvontojen voittajat ovat saaneet palkintonsa.

Raatin liikuntakeskuksessa 500 euron liikuntavälinelahjakortit kävivät tänään pokkaamassa edustajat Sampolan, Saarelan ja Pikku-Vesaisen päiväkodeista, Pohjankartanon ylästeelta sekä Pikkaralan ja Kuivasjärven kouluilta.

Liikuntapalveluiden elokuisessa kampanjassa palkintona olleen kouluryhmän päivän SuperParkissa voitti Lintulammen koulu. Pihapelejä puolestaan voitti kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien toimintakeskus Tsemppi. Onnea arvonnassa voittaneille!

Kaikille kuntalaisille suunnatussa yleisessä arvonnassa aktiivisuusrannekkeita, sykemittareita, terveyskuntomittauksia sekä uinti- ja kuntosalilippuja voittaneille on ilmoitettu palkinnoista ja niiden lunastamisista henkilökohtaisesti. Palkinnot on lunastettavissa 30.11.2015 asti. Onnittelut heillekin!

Kaikkien palkintojen toivotaan myös jatkossa lisäävän kuntalaisten arkiaktiivisuutta, mikä on ollut kampanjan pääasiallisena tarkoituksena.

www.ouka.fi/kaupunkiaskeltaa

Palkintojenjakoporukka

Jakolinkki