In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Vantaa, Tampere ja Turku lähtevät mukaan askelluskampanjaan 15.–31.8.2015

Vantaa, Tampere ja Turku ovat ottaneet vastaan Oulun haasteen osallistua Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanjaan elokuussa.

Liikuntakampanjan tarkoituksena on innostaa ihmisiä lisäämään arjessa liikkumista keräämällä askeleita tai kilometrejä ajalla 15.–31.8.2015.

Kävellyt, juostut tai vesijuostut kilometrit kirjataan kampanjan sivuille www.ouka.fi/kaupunkiaskeltaa , jossa voi myös seurata kaupunkien edistymistä maailman kartalla.

– Viime vuonna oululaiset askelsivat yli kolme kierrosta maailman ympäri. Tänä vuonna tavoitteena on paitsi päihittää viime vuoden tulosa, myös voittaa leikkimielisessä kisassa toiset kaupungit, kertoo kampanjan koordinaattori Tiina Pekkala Oulun kaupungin liikuntapalveluista.

Kampanjan nettisivuille askeleensa jättäneet voivat osallistua myös arvontaan, jossa voittoina on mm. Polarin sykemittareita, aktiivisuusrannekkeita, uinti- ja kuntosalilippuja sekä muita liikuttavia palkintoja.

Kampanjan aikana järjestetään erilaisia askeleita kerryttäviä tapahtumia, joista löytyy lisätietoja kampanjan nettisivuilta. Oulun kaupunki järjestää jälleen henkilöstölleen myös oman tiimikisan, johon viime vuonna osallistui 600 kaupungin työntekijää.

Koko kaupunki askeltaa -liikuntakampanja toteutetaan Oulussa tänä vuonna toista kertaa.

Jakolinkki