In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Taloyhtiön varautuminen asukkaiden ikääntymiseen -seminaari 23.5.

Asukkaat ikääntyvät ja taloyhtiöt kohtaavat uusia haasteita. Miten asukkaat voisivat asua kotona mahdollisimman pitkään? Miten taloyhtiöt voivat varautua asukkaiden ikääntymiseen? 
 
Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys järjestää maksuttoman ja kaikille avoimen seminaarin aiheesta Taloyhtiön varautuminen asukkaiden ikääntymiseen. Seminaari on maanantaina 23.5.2016 klo 12-16 Oulun pääkirjaston Pakkalan salissa (Kaarlenväylä 3). 
 
Seminaarissa keskitytään niihin haasteisiin, joita taloyhtiöt kohtaavat asukkaiden ikääntymisen johdosta. Tarkoitus on keskustella, miten vanheneva väestö pystyisi asumaan omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja miten taloyhtiöt voisivat tähän varautua. 
 
Tilaisuuden puhujina ovat esimerkiksi Oulun kaupungin vanhustyönjohtaja Anna Haverinen teemalla "Ikäihmisten asuminen ja yhteisöllisyys - miten yhteisöllisyys voi tukea ikäihmisten toimintakykyisyyttä?" ja kaupunginarkkitehti Jari Heikkilä teemalla "Taloyhtiöt esteettömiksi - hissittömyys, esteettömyyskorjaukset, parvekkeet". 
 
Juontajana toimii Merja Larivaara. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
 
 
Ilmoittautuminen 18.5. mennessä Kiinteistöliiton tapahtumakalenteriin: Ohjelma ja ilmoittautumislinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2,
  • Postiosoite postal PL 32 90015 90140 Oulu
  • Puhelin Vaihde work 08 558 410 work
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.