Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Tuumastukki –palkinto Tommi Riipalle ja Hannu Kääriäiselle

Oulun rakennusvalvonta palkitsee vuosittain rakennusalan toimijan, joka on kunnostautunut laadukkaan rakentamisen saralla.  Vuonna 2018 palkitaan Tuumastukki -palkinnolla Oulun vuoden korjausrakentamisen asiantuntijat Tommi Riippa ja Hannu Kääriäinen Ouluhallissa Rakenna-Sisusta-Asu –messuilla.

Tommi Riippa ja Hannu Kääriäinen ovat pitkän linjan asiantuntijoina olleet aktiivisesti mukana sekä korjausrakentamisen koulutuksissa että tutkimustyössä ja jakavat näin korjausrakentamisen hyviä käytänteitä ja kokemuksia eteenpäin. He osallistuvat myös Oulun rakennusvalvonnan Vaativien korjauskohteiden katselmustyöryhmän toimintaan ja vaikuttavat sitäkin kautta korjausrakentamisen laadun kehittämiseen.

Oulun rakennuslautakunta on perustanut Vaativien korjauskohteiden katselmustyöryhmän laajentamaan ja syventämään rakennusvalvonnan korjausrakentamisen tietoutta ja asiantuntemusta. Korjaushankkeiden  kokonaisuuden laatua saadaan parannettua ja lopputuloksena on turvalliset ja terveet tilat.

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset