Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kauppahallin myymälätilojen vuokralaisia valittu

Oulun kauppahallin myymälätilojen marras-joulukuussa käynnissä ollut tarjouskilpailu on päättynyt ja voittajat valittu. Tarjouksia eri tiloja koskien tuli yhteensä 32 kappaletta. Tarjolla oli 14 myymälätilaa, ja yhdeksään tilaan valittiin nyt vuokralainen.

Tarjouskilpailun voittaneissa on mukana sekä kauppahallin nykyisiä kauppiaita että uusia yrityksiä. Kolmeen ravintola-/kahvilatilaan valittiin vuokralaisiksi Kauppahallin Kahvila / Saara Viitanen, Uniresta Oy ja Aarra Oy. Muihin tiloihin valittiin Sirpa Kylmänen ja Arto Kylmänen Ay, Tmi Riikka Hyväri, Kalaliike Minna Pekuri, Vassuska Laukkanen ja Laukkanen Ay, TT-neule ja Saagashop.

Vuokralaisten ensisijaisena valintaperusteena oli korkein tarjottu vuokrahinta. Eri myymälätiloja suunnattiin kohdennetusti ravintolatoiminnalle ja elintarvikkeiden sekä muiden kauppahalliin sopivien tuotteiden ja palveluiden myyntiin.

Valituksi tulleiden yritysten kanssa tehdään vuokrasopimukset, jotka astuvat voimaan kauppahallin remontin valmistuttua. Nyt vapaaksi jäävät viisi myymälätilaa kilpailutetaan vuoden 2019 aikana. Oulun kauppahalli otetaan käyttöön keväällä 2020.

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset