Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Varoitus Kuivasjärven heikoista jäistä

Varoitus Kuivasjärven heikoista jäistä

Oulun kaupunki muistuttaa Kuivasjärvellä liikkujia toiminnassa olevista ilmastimista. Kylmäniemen kohdalla ja järven keskisyvänteessä sijaitsevat ilmastinlaitteet muodostavat ympärilleen laajan sulan alueen ja heikentävät lisäksi jäätä vielä tätä laajemmalta alueelta. Sula-alueita ei voida merkitä, sillä vaara-aluetta ei tarkkaan tunneta.

Kuivasjärven jäällä liikkumista kehotetaan siis välttämään. Kuivasjärven rannoille asennetaan useita ilmastuksesta kertovia varoitustauluja heti joulun jälkeen.

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset