Avustukset ja lainat


Korjausavustuksia sekä erityisryhmien investointiavustuksia myönnetään valtion talousarviossa päätettävän määrärahan puitteissa.

Korjausavustusten käsittely on siirtynyt vuoden 2017 alusta lähtien Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA). Avustuksia myönnetään iäkkään ja vammaisen henkilön asuntojen korjauksiin sekä taloyhtiöille hissin rakentamiseen ja esteettömyyden parantamiseen. 

Oulun kaupunki myöntää omaa hissiavustusta valtionavustuksen lisäksi. Avustusta myönnetään enintään 20 prosenttia kustannuksista määrärahan puitteissa. 

Korjausavustuksilla on jatkuva hakuaika. 

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että korjaustöitä ei ole aloitettu ennen avustuspäätöstä tai ennakkoaloituslupaa.

Lisätietoa:

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA)

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kauppahallin myyntipaikkojen kilpailutus alkaa

Oulun kauppahallin myyntipaikkojen tarjouskilpailu yrittäjille alkaa torstaina 22. marraskuuta. Tarjouskilpailulla etsitään yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan perusparannuksen jälkeen Oulun kauppahallin tiloissa.

Kauppahallissa on 14 myyntipaikkaa, jotka suunnataan kohdennetusti eri tuotteita ja palveluita myyville yrityksille. Halliin etsitään vuokralaisiksi kala- ja lihakauppiaita, ravintolatoimintaa sekä muita kauppahallin miljööseen sopivia yrittäjiä. Kun myyntipaikat suunnataan useille eri toimialoille, on kauppahalliin mahdollista saada monipuolisesti eri alojen kauppiaita.

Kauppahallin perusparannus alkaa tammikuussa 2019. Remontissa uusitaan talotekniikkaa ja parannetaan rakenteita. Myös kauppahallin ympäristöön on suunnitteilla muutoksia hotelli- ja muiden yrityshankkeiden myötä. Vuonna 1901 valmistuneen kauppahallin perusparannuksen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut oululainen Arkkitehtitoimisto Laatio Oy.

Myyntipaikkojen tarjouskilpailu päättyy 12. joulukuuta 2018. Tämän jälkeen valituksi tulleiden yritysten kanssa tehdään vuokrasopimukset, jotka astuvat voimaan kauppahallin remontin valmistuttua. Oulun kauppahalli otetaan käyttöön keväällä 2020.

 

Kauppahallin myyntipaikkojen vuokrausasiakirjat

Jakolinkki

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
    cell 044 703 2618 asumisen asiantuntija
  • Sähköposti
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Linkki ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaan

 

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset