Oulun kaupunki vuokraa ja myy maankäytön toteuttamisohjelman mukaisesti tontteja kuntalaisille, liike-elämälle ja yrityksille. Vuosittaisella tontinluovutuksella varmistetaan noin 1 900 uuden asunnon rakentamismahdollisuudet asumisen, liike-elämän ja yritysten tarpeiden mukaisesti. Uudistuva asunto-, liike- ja työpaikkarakentaminen toteutetaan maankäyttösopimuksin keskustassa ja muilla maankäytön muutosalueilla.

Ajankohtaista

< Takaisin

Varjakan kapulalossi varattavissa 20.5. alkaen

Varjakan kapulalossi on huollettu ja lasketaan vesille viikolla 20. Lossi on varattavissa 20.5.2019 alkaen. Lossilla voi omatoimisesti kulkea Varjakan sataman ja saaren välillä. Lossia ovat käyttäneet mm. kouluryhmät, opiskelijat, partiolaiset, suunnistajat sekä matkailijat. Myös kyläläiset pitävät tapahtumia saaressa.

Varaukset tehdään soittamalla Warjakan Bar&Grillin numeroon 040 1519987 klo 12-21. Avaimet noudetaan Warjakan Bar&Grillistä osoitteesta Muikuntie 2, 90470 Oulunsalo. Huomioithan, että varauksen alkamisajankohta on avaimen noutoajankohta. Avain tulee myös palauttaa ennen varauksen päättymistä. Lossin osalta peritään avainmaksu 5 €/käyttökerta.

Varjakan saaren rakennuksiin voi tutustua vastaanottamalla ja kuittaamalla avaimet Warjakan Bar&Grillistä. Avainmaksu on 15 €/käyttökerta.

Käyttäjien havaitsemat vikailmoitukset, jotka liittyvät lossiin tai sen rakenteisiin, pyydetään tekemään Oulun Infra liikelaitokseen puh. 050 461 7504.

Kiireettömät vikailmoitukset ja saaren viat voi hoitaa myös Oulun kaupungin palautekanavan kautta.

Varjakan sahan mielenkiintoisesta historiasta löytyy tietoja CityNomadi sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa mm. Android puhelimille: Google Play -> Nomadi -> Varjakan saha.

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
    90140 Oulu
  • Puhelin work 08 558 410 vaihde
  • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Siirry asiointipalveluun

Tonttihakemus

Oulun kaupungin haettavat tontit ovat esillä Karttatie-palvelussa. Tonttihakemuksen voi tehdä suoraan palvelun kautta.

> Lisätietoja palvelun esittelysivuilla
>>  Siirry asiointipalveluun 

>>> Ohjeet tonttien hakemiseen (video)

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin viralliset ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset