Kaupalliset palvelut

Kaupan tontit hyvien yhteyksien varrella

Kaupalliset palvelut sijoitetaan Oulussa mahdollisimman hyvin saavutettaville alueille. Suuryksiköt sijaitsevat liikenteellisissä solmukohdissa tai valtaväylien varrella. Asukkaiden tarvitsemat palvelut puolestaan tuodaan mahdollisimman lähelle asumista.

Tällä hetkellä kaupallisia palveluja syntyy eniten Oulun keskustan lähiympäristöön, entisiin kuntakeskuksiin Haukiputaalle, Kiiminkiin ja Oulunsaloon, sekä suuraluiden keskuksiin. Tulevaisuudessa tärkeitä kaupankäynnin laajenemisalueita tulevat olemaan Kaakkurin suuralue, Liminka-Limingantulli, Rusko, Hiukkavaara ja Ritaharju. Kiimingin Välikylässä olevat kaupallisen palvelun tontit saadaan kunnallistekniikan piiriin 2019.
 

Tontteja heti saatavilla

Oulusta löytyy kaupalliseen toimintaan kaavoitettuja liiketontteja, jotka ovat pääosin valmiiksi kunnallistekniikan piirissä. Nämä tontit ovat yritysten haettavissa, ja ne ovat esillä Oulun kaupungin Karttatie –palvelussa. Kaavoitamme myös uusia tontteja jatkuvasti yritysten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kaavoituksen kautta syntyy koko ajan uutta tonttitarjontaa. Myös nämä uudet tontit löytyvät Karttatie-palvelusta.

Tontin varaaminen on helppoa ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. Autamme hakemuksen jättämisessä ja päätös asiaan saadaan yleensä nopeasti. Yrittäjä voi tyypillisesti siirtyä suunnittelemaan toimitilojaan jo muutaman viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Tarjoamme yrityksille edullisia vuokrasopimuksia, mutta tontin voi rakentamisen jälkeen pääsääntöisesti myös ostaa omakseen. Kaikki yritystonttialueet on sijoitettu logistisesti hyville paikoille.
 

Palvelemme kaikkia yrityksiä

Palvelemme mielellämme kaikkia kaupan alan yrityksiä löytämään Oulusta juuri kyseistä toimijaa ja kaupan alaa palvelevan sijainnin. 

Ota meihin yhteyttä

Helpoimmin oman tontin varaamisessa pääsee liikkeelle ottamalla yhteyttä:
Kaija Puhakka, p. 044 703 2301 kaija.puhakka@ouka.fi
Jukka Kangas p. 044 703 2366 jukka.kangas@ouka.fi 
Kari Viik p. 040 575 8082 kari.viik@ouka.fi

Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Laajaan yritystonttitarjontaamme voi tutustua Karttatie -palvelussa

Kaupallisen toiminnan tontit Oulussa

ETELÄ

POHJOINEN

ITÄ

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Käyntiosoite
Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Postiosoite
PL 32, 90015 Oulun kaupunki

Yritystontit

Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Kari Viik
p. 040 575 8082
kari.viik@ouka.fi

Kaija Puhakka
p. 044 703 2301
kaija.puhakka@ouka.fi

Sähköposti
tonttipalvelut(at)ouka.fi

Anna palautetta