Mainoskuva, tontin täydeltä kasvunvaraa

Tontin täydeltä kasvunvaraa

Valitse Oulun yritystontit ja tee yrityksesi tarinasta menestystarina. Vastaamme yritykseksi tonttitarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla - nopeasti ja joustavasti.

Kaikilla tonteilla hyvät kulkuyhteydet ja valmis kunnallistekniikka odottavat sinua. Valmiina yli 130 tonttia, ota yhteyttä niin valitaan paras paikka yrityksellesi.

 

Yritystonttipäivä torstaina 2.12.2021 klo 13-18 Ympäristötalon kahvila Leetassa, Solistinkatu 2

Tule tutustumaan Oulun kaupungin yritystonttitarjontaan. Voit samalla käynnillä keskustella tonttiasiantuntijan sekä asemakaavoituksen, rakennusvalvonnan, BusinessOulun, Oulun veden ja Oulun Energian edustajien kanssa tontin vuokraamiseen, kaavoitukseen, rakentamiseen ja yrittämiseen liittyvistä asioista.

Onnistu, menesty Oulun yritystonteilla

Parempaa bisnestä

Yrittäjä etsitkö yrityksellesi tonttia toimitilarakentamista tai muuta liiketoimintaa varten? Olethan yhteydessä asiantuntijoihimme.

Luovutamme tontteja seuraavilta alueilta: Oulunportti, Ritaväylä, Linnamaa - Kuivasranta,  Välikylän yrityspuisto, Annalankankaan teollisuusalue.

>> Parempaa bisnestä

Luistavampaa logistiikkaa

Takalaanilaan on valmistumassa kesällä 2019 uusi katuyhteys, jonka varteen on tulossa logistiikka-alan yrityksille tontteja. Muita logistiikka-alan yrityksille sopivia alueita ovat muun muassa Holstinmäen teollisuusalue ja Välikylän yrityspuisto

>> Luistavampaa logistiikkaa

Tehokkaampaa tuotantoa

Runsas teollisuustonttitarjontamme vastaa erilaisiin tarpeisiinne. Teollisuusalueitamme ovat Ruskonselkä, Takalaanila, Holstinmäen teollisuusalue, Välikylän yrityspuisto, Honkimaan teollisuusalue.

>> Tehokkaampaa tuotantoa

Välimaan Kiertotalousalue

Välimaan kiertotalousalue on yhteensä noin 150 hehtaarin kokoinen alue, jossa on toimintaedellytykset useammalle toimijalle. Alue sijaitsee Oulussa Kiimingintien (mt 849) varrella noin 7 km Kiimingin taajamasta pohjoiseen. Oulun keskustasta Välimaalle on matkaa noin 28 km. Alueen kehittämisen lähtökohtana ovat materiaalitehokkuus sekä uudet innovatiiviset ratkaisut ja tuotteet. Osallistu rohkeasti kasvavaan teollisuudenalaan ja varaa yrityksellesi alue Välimaalta!

>> Välimaan Kiertotalousalue

 

 

Kartta yritystonteista

Oulun kaupungin koko tonttitarjonta löytyy Karttatieltä.

Kun yrityksenne tarpeisiin soveltuva tontti yhdessä asiantuntijoidemme kanssa on löytynyt, pyydämme täyttämään seuraavan lomakkeen ja palauttamaan sen yhdyskunta- ja ympäristöpalveluihin.

Ota yhteyttä

Yrittäjä, muistathan kysyä meiltä muista yritysalueista. Kerromme mielellämme lisää mm. Ruskonniityn ja Ritaharjun uusista alueista.

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä sopivan sijainnin löytämiseksi sekä muissa tonttiin liittyvissä asioissa. 

Sinua ja yritystäsi palvelevat
Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Timo Romppainen
p. 040 158 3806
timo.romppainen@ouka.fi

Pirjo Siermala
p. 040 575 8082
pirjo.siermala@ouka.fi

 

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Anna palautetta

Onnistumisia

"Me löysimme parhaan paikan Oulusta"

Suomen Autokauppa Oy

Suomen Autokauppa Oy
 

Oulun PM-rakennus Oy
Oulun PM-rakennus Oy

 

AJO-Kiinteistöt
AJO-Kiinteistöt

 

Oulun Autokuljetus
Oulun Autokuljetus

Lyhytosoite:
www.ouka.fi/yritystontit

#oulu #paraspaikka
@oulunkaupunki

// ]]>