Oulun kaupungin ajankohtaiset uutiset

< Takaisin

Tierna-aika jatkuu

Oulussa vietetään parhaillaan tierna-aikaa, joka luo joulun tunnelmaa kaupunkiin. Tänä vuonna panostetaan visuaalisuuteen. Esimerkiksi kaupat ja ravintolat voivat hyödyntää yhteistä tierna-ajan graafista ilmettä.  

”Tierna-aikaan ovat kaikki toimijat tervetulleita mukaan. Tierna-ajan tapahtumat ja yhteinen kattoteema elävöittävät kaupunkia”, sanoo Oulun kaupungin tapahtumapäällikkö Riina Aikio.

Tierna-aika on osa Oulun tapahtumallisuuden vahvistamista. Oulun kaupunki kutsuu esimerkiksi yrittäjiä ja tapahtumajärjestäjiä ideoimaan uudenlaisia tempauksia.

 

Tapahtumakalenterissa tuoreimmat tiedot 

Tierna-ajan tärkeät päivämäärät ja tapahtumat löytyvät kootusti Oulun uudesta tapahtumakalenterista osoitteessa tapahtumat.munoulu.fi. Käyttäjäksi rekisteröitymällä oman tapahtuman voi lisätä kalenteriin. 

Tapahtumajärjestäjillä on vastuullaan toteuttaa tilaisuudet turvallisesti.

Tierna-ajan tapahtumista Valkean Joulutori myyntikojuineen avataan tänään lauantaina 28. marraskuuta. Kädentaitajien lahjapaja avautuu maanantaina 7. joulukuuta entisen Hovihallin tiloihin. Tiernatori Rotuaarilla avautuu lauantaina 12. joulukuuta. 

Sunnuntaina 6. joulukuuta vietettävän itsenäisyyspäivän tilaisuudet voi tarkistaa niin ikään Oulun tapahtumakalenterista. 

Lauantaina 19. joulukuuta kisaillaan Äimärautiolla ensimmäiset Tiernaravit. 

Tapahtumakalenterissa on laaja kattaus myös virtuaalitapahtumia.

 

Kaikki tierna-ajan tapahtumat Oulun tapahtumakalenterissa. Ajantasaisin tieto on hyvä tarkistaa järjestäjän verkkosivuilta.  

Tapahtumien järjestelyissä tulee noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Tierna-ajan konseptin ja visuaalisen ilmeen luomiseen ovat osallistuneet Oulun kaupungin viestintä sekä tapahtumapalvelut, BusinessOulu, Kauppakeskus Valkea ja Oulun Liikekeskus ry. 

Tierna-aika jatkuu loppiaisviikon loppuun saakka. 

-

Jakolinkki