Oulun kaupungin ajankohtaiset uutiset

< Takaisin

Yli-Iin asukasillassa 25.2. keskustellaan hankeselvitystyöryhmän esityksestä

Yli-Iin suuralueella sijaitsevat Muurahaisen päiväkodin rakennukset, Yli-Iin kirjasto ja Jokirannan palvelukeskus ovat lähivuosina tulossa peruskorjausikään. Alustavien tutkimusten mukaan rakennuksien peruskorjausaste- ja kustannukset ovat nousemassa suureksi.

Hankeselvitystyöryhmä on laatinut alustavan esityksen, jonka mukaan Yli-Iin koulun läheisyyteen rakennetaan uusi julkisten palveluiden monitoimitalo. Taloon rakentuvat tilat varhaiskasvatukselle, kirjastolle, hyvinvointipisteelle sekä Jokirannan palvelukeskukselle. Uudella rakennuksella pyritään elävöittämään Yli-Iin kirkonkylän aluetta ja luomaan pitkäkestoinen ratkaisu Yli-Iin palveluiden järjestämiselle.

Yli-Iiläiset kutsutaan sähköiseen asukasiltaan 25.2. klo 18-19.30 keskustelemaan esityksestä hankeselvitystyöryhmän jäsenten ja kaupungin viranhaltijoiden kanssa. Mukaan pääset liittymään tästä linkistä: http://bit.ly/Asukasilta_Yli-II

Mukana keskustelemassa ovat sivistys- ja kulttuuripalveluista aluepäällikkö Pasi Mäkikyrö, kirjastopalvelupäällikkö Jouni Pääkkölä ja päiväkodin johtaja Maija Tihinen, hyvinvointipalveluista palvelupäällikkö Sirkku Kaltakari, sekä arkkitehtitoimisto Avario Oy:n toimitusjohtaja Matti Haikola.

Asukasillan järjestää Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta, ja puheenjohtajana on yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka.

Tervetuloa mukaan!

Jakolinkki