Laitteet ja tukipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat työasemat oheislaitteineen sekä niihin liittyvät tuki- ja muut palvelut. Olipa tarve toimistotyöasemalle, tehotyöasemalle, ohut päätteelle tai kannettavalle tietokoneelle, meillä on tarjota sopiva ratkaisu. Valikoimassamme on myös perus- ja lukio-opetuksen käyttöön suunniteltuja työasemia oheislaitteineen ja niihin liittyviä tuki- ja muita palveluita. 

Yhä useamman henkilön työ tapahtuu ainakin osittain oman työpisteen ulkopuolella. Kaikilla ei edes ole omaa työpistettä. Toteutamme ratkaisut myös liikkuvan työn tarpeisiin.

Meiltä löytyvät myös viimeisintä teknologiaa edustavat tietoturvalliset, taloudelliset ja tehokkaat tulostusratkaisut. Monitoimijaympäristöissä sekä monitoimityötiloissa toimitaan yhteisillä turvatulostukseen kykenevillä verkkotulostuslaitteilla tietosuoja säilyttäen. Yhdessä kumppanimme kanssa analysoimme, optimoimme ja toteutamme tulostusympäristönne kustannustehokkaasti. 

Keskitetysti hoidettavien tukipalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös lähitukipalvelua. Lähitukipalvelussa vuokraamme nimetyn henkilön asiakkaan ICT-ympäristön tukipalvelu- ja kehittämistehtäviin. Lähitukipalvelun tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme oman IT-tuen tuoma joustavuus kehittämisessä ja tukipalveluissa, mutta samalla säilyttää kaupungin keskitettyjen IT-palveluiden tehokkuus.

© Oulun kaupunki - Oulun Digi